Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nový Peugeot 3008


Laďa

Recommended Posts

Ahoj Pežoťáci

Mé dojmy při zatím hodně krátkém setkání včetně jízdy s novou 3008 jsou hoooodně pozitivní. Doporučuji se nechat otrávit článkem a přečíst i názory čtenářů pod článkem. Při testování jsem si záměrně vybral jako první Volkswagen Tiguan a vzápětí jsem si sedl do Peugeotu 3008. Při přímém porovnání se značka Peugeot vůbec nemusí schovávat v koutě. Šarm a strohost. Nic víc se asi nemusí dodávat. Vřele doporučuji každému najít si chvilku a osobně se seznámit s touto novinkou. Stojí to za to. A nebude to stát dle novinářského odhadu ceny  "budeme se ale hodně divit, když ve vrcholných verzích nepřesáhnou výrazně hranici milionu korun".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to psal jinde: Nová 3008 mne z fotek neoslovila. Těšil jsem se na ni, ale budu si muset někdy zkusit jít korigovat názor někam, kde bude naživo :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Veverko Já sám nemám, možná jako ty, zrovna v oblibě tato vysoká auta. Chápu to tak, že jsou to v podstatě hlouposti na kolech, když se pohybující pouze ve městech. Musím ale uznat, že ta nová 3008 je doopravdy hodně dobrá. Nevnucuji nikomu svůj názor. Každý jsme jiný. Každému se líbí něco jiného. Já mám raději tmavovlásky, ale když jde blondýnka pěkná tak se za ní ohlédnu. Na tu novou 3008 se budu dívat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Priznam se ze jsem chvilku uvazoval o 3008,  kdyz jsem si do ni ale v treninkovy dilne PSA sedl tak proste nee a to same 5008

Z venku se mi obe moc libi ale nekousnu nekolik veci uvnitr a pro mne dost zasadnich. 

Pri me velikosti 196 cm mi vadi ty budiky vys za volantem, nenasel jsem optimalni polohu sedadla aby mi to vyhovovalo ad vyhled z vozu,pohodlnost a prehled infa na budikach.

Tunel uprostred prekazi prave noze :)

A nejvic me kaka moda dotykovych obrazovek uprostred, vystrcenych do prostoru. Proc si mam nastavovat klimu dotykem? Kdyz jsou na vsechno cudliky tak pri rizeni na ne saham po pameti a venuju se rizeni, takhle musim sledovat i obrazovku a kam saham. Tohle proste doma nechci.skoda. Jinak zvenku fakt hezke.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...