Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nový Peugeot 3008


Laďa

Recommended Posts

Ta doba, kdy byl u nás standard jeden airbag a Německu čtyři, je už pryč. Nepředpokládám, že se najde nějaký doplněk, který se u nás nebude moc objednat. 3008 se bude prodávat běžném výbavovém dělení: Access, Active, Allure + GT. Je určitě možné, různé nastavení příplatkové výbavy těchto řad v jednotlivých zemích. Nesmíme zapomínat, že u nás jsou pomalu všechny značky levnější než v okolních státech. Cenová válka značek, rozpoutaná ČR Oplem jeho modelem Corsa a dále hypoteční finanční krize v USA s přelivem do celé Evropy je stále znát.  

 

Upraveno uživatelem JVT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena od ..... je svatá.:D Každá značka to používá. Ne každá značka má výbavu v modelových řadách nastavenou tak, že se většina kupujících obejde bez příplatků. Co mi hlava nebere je třeba příplatek za dálkové ovládání centrálního zamykání u jedné nejmenované značky vyrábějící vozy ne zas až tak daleko od našeho hlavního města. Bez tohoto ovládání to Peugeot ani neumí vyrobit.:)       

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře, když ty se za volantem válíš, to je potom těžký, no :D Ale koukal jsem na nějaké testy na youtube, a mám čím dál větší obavu, že se za ten volant taky nesložím :( Snad se mýlím a nebude to, jak v Rapidu, že sedačka nejde šoupnout a kolena mám na palubce ... Každopádně se už těším na "live" seznámení :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak tady máme novou 3008 a chci se zeptat na postřehy s tímto vozem. Pokud ho již někdo projel, nebo je šťastným majitelem.

Mares co tě zajímá?

jezdil jsem z 2.0 v Allure a líbilo se mi to na budíky jsem viděl bez problému....;)

ceny už nám pomalu ,ale jistě padají,konkurence v teto kategorii nespí a ceny má nižší...:P:P

https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/3008/17109043?goFrom=list

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zdravím. Jsem tu nový, ale s dovolením dám zde své poznatky k nové 3008. Na začátek uvedu, že po zkušební jízdě (GT) mě oslovila natolik, že jsem okamžitě zrušil objednávku na VITARA S. Tak jedno po druhém. Auto na vlastní oči krásné a docela mohutné (můj minulý vůz Santa Fe). Po nasednutí do auta šok! Jako v autě jednou tak drahém. Jenom jsem seděl a čučel. Fotky jsou bezva, ale na vlastní oči paráda. Sedačky bez chyb, tedy elektricky polohovatelné do 8 směrů. tady si najde svoji polohu opravdu každý. Jsou neskutečně pohodlné. Zadní sedadla jsou trochu níže takže tolik nepodpírají stehna ale jinak ok i s místy pro kolena. Samostatná kapitola je volant. V některých diskuzích píšou, že přes něj není vidět na budíky, ale je to nesmysl. Měřím 185 a neměl jsem problém si ho nastavit abych viděl dobře.Tvarově mi připadal jak v F1 :-). Super!  Žádný volant na klíně a podobně. I cocpit paráda.   Nezkoušel jsem všechno, ale popisovaný problém s nastavením teploty přes display mi nevadil. A abych nezapoměl všechno v češtině včetně navigace !! Kufr oproti Vitaře obrovský :-). K jízdě. Dvoulitr diesel v GT měl pěkný zátah a v autě nebyl skoro slyšet. Na dálnici motor ztichl a byly slyšet jen šustit trochu zrcátka. S autem jsme sjeli i na rozbitou okresku a na to, že měla 19 kola byla jízda v pohodě a žádný nadskakování nebo rány od podvozku. Takže nakonec jsem objednal GT Line v červený barvě 1.6 THP automat skoro v plný výbavě. Sleva 100 tis. Předběžně bude v únoru. Nutno vidět na vlastní oči a vyzkoušet. Já jsem nadšen !

peugeot-3008-gt-line-1605styp_211.jpg

Screenshot 2016-12-31 15.00.38.png

Upraveno uživatelem svijam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Pežoťáci doufám, že se nikoho nedotknu touto informací. Vůbec to není myšleno jako reklama. Berte to jako příležitost pro fandy značky. Nabízím možnost si na vlastní kůži vyzkoušet a hlavně porovnat různé motorizace nového vozu PEUGEOT 3008.

Kdy: SOBOTA 14. 01. 2017   od 9.00 do 16.00 hodin.

Kde: AUTO DAKAR  Teplice  Srbická 474. 

Jaké vozy: P 3008 ALLURE 1.6 BlueHDi 120k MAN6,  P 3008 ALLURE 1.2 Pure Tech 130k MAN6,  P 3008 ALLURE 2.0BlueHDi 150k MAN6.

V případě opravdového zájmu o návštěvu a jízdu prosím zaslat info například do SZ. To proto, aby nám nedošlo plánované drobné pohoštění.      

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...