Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čistenie čočky svetiel P307 face


pajo99

Recommended Posts

Čistil už niekto čočky prednych svetiel ? pretože mam to sklo čočky take mliečne a je slabo vidieť v tme. Tak či sa to da vyčistiť bez rozlepenia svetiel. Alebo sa da vybrat čočka zo svetla ?

Upraveno uživatelem pajo99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Už som to tak davno vyčitil išiel som do toho an slepo ale ked som mal dole svetla tak som  videl že čočku držia šroby tak som si myslel že sa to asi da vybrať. no tu chromovu vrstvu som len troska presiel vodou a opadavala tak som to nechal tak, ta chrómová vsrtva sa tam neda nejako nastriekať alebo čo snou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokovení dělá pár firem. Mi se podařilo domluvit se tady: http://kooperace.preciosa.cz/redakce/index.php?clanek=548&xuser=&lanG=cs&slozka=537

Kontaktoval jsem pána, který má jméno jako jeden český komik :). Domluva super a rychlost taky. Cena včetně pošty zpět do 1000kč. Vše stihli do jednoho týdne. Auto jsem už sice prodal, tak nevím jestli nezmatněly, ale podle podle pána z firmy pokovení parabol dělají běžně (hlavně pro veterány) :papa

Nějaké nastříkaní doma nebude fungovat, resp se to začne teplem odlupovat. Záleží v jakém stavu máš zbytek světel, aby nebylo zajímavější využít AK pro nákup nových světel ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem Fruktis... ono to nieje žiadna veda.. náraznik dolu vybrať svetlá a ideš. šošovka je na 3 skrutkách.. vyberieš žiarovky potom šošovku a čistíš.. ja som čistil aj reflektor zvnútra.. použil som PH neutrálnu aktívnu penu od gyeonu.. len pozor iné prostriedky poškodzujú tú chrómovú časť.. a vodu nie klasickú ale len destilovanú.. nezanecháva stopy vodného kameňa. potom niekoľko krát takto prepláchnuť a nechať vysušiť.. poskladať a funguješ s novými svetlami

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zdravím, dnes jsem se pustil do výměny žárovek v mlhovkách za LED a zapojení jako denní svícení. No a zároveň jsme rovnou vyčistili čočky. Jde to opravdu velmi jednoduše a je to práce na chvílu. Demontáž světel, vyčištění čoček, zástavba xenonů a opětovná montàž cca 40 minut.

Rozdíl je fakt veliký a svítí to parádně.

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...
V 23. 12. 2016 at 17:50, banan1987 napsal:

na facelifte sa da samotna cocka vybrat staci povolit 3x torx a pootocit ju a ide von

Jenom na doplnění: je to 3× T25 a dva z nich jsou kousek za rohem, chce to ohebný šroubovák. Těleso je trochu jako ježek v kleci, ale nakonec jde ven i zpátky hladce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...