Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moneta Money Bank - nejnižší splátka půjčky na trhu... ANI OMYLEM!!!


skuci

Recommended Posts

Já si dovedu představit spotřebitelský úvěr pro pro řešení krizové situace, tedy třeba když odejde pračka, nebo je MS v hokeji a lidské TV :D. Ale ale ne na dovolenou a nebo na dárky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidíme to asi každý jinak. Provoz internetového portálu bezesporu něco stojí a příjem z reklamy je asi rozhodující. Otázka tedy zní: Dostává provozovatel portálu zaplaceno za počet zobrazení nebo za zařazení reklamy do programu nebo za obojí?  

Tady se asi neshodneme a další diskuze na toto téma asi nemá smysl. Já tohle chování vidím jako srovnatelné s tzv. "Šmejdy". 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přečti si ještě jednou cos napsal a zkus ta čísla propočítat--12 x 3000 je 36 tisíc [emoji4], to nezaplatíš ani tu půjčku 50 tisíc, natož zisk banky (1600-1800)

jinak, čím déle platíš tím nevýhodnější půjčka je--máš to napsané naopak

Jo máš pravdu, psal jsem to na mobilu a nějak jsem se do toho zamotal. Ta měsíční částka je asi 4,5 tis., A výhodnější to je když je to na kratší dobu. Každopádně ten přeplatek do dvou tisíc je výsledek správný. Osobně jsem měl půjčky a už bych je nechtěl, ale jestli si ji někdy vezmu, tak to bude jen z důvodu toho, že nutně něco potrebuju a do roka to mít z krku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, FrantaCV napsal:

Otázka tedy zní: Dostává provozovatel portálu zaplaceno za počet zobrazení nebo za zařazení reklamy do programu nebo za obojí?  

Klient si objedná, kolik tisíc diváků chce oslovit a za to zaplatí. Kdyby nebyla poptávka, nebude ani nabídka. Šmejdi většinou jdou po majetku netušících obětí, nesrovnával bych to s tím, že tv nabídne svojí tvorbu a kvalitní 24hodinovou službu s výběrem – buď za mírný poplatek nebo s třemi 30vteřinovými spoty. Reklamy, zvlášť ty video, mě taky pijou krev, ačkoli mě reklama živí ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FrantaCV: uz nekolikrat se tu psalo ze u internetoveho vysilani se plati reklama za pocet shlednuti, resp. prokliku... takze kdyz si predplatis program bez reklamy tak na to logicky zadavatel reklamy neplati, ze...

PS: On Te nekdo nuti na to koukat? Ted myslim ty programy s tou spoustou otravnych reklam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na brouzdání po netu používám Adlock s celkem klidným srdcem, protože to leckteří provozovatelé s reklamou dost přehánějí - když mi na jedné stránce AdBlock ukáže třeba 35 zablokovaných prvků, tak tam asi trochu spadli na hlavu. Jsou i stránky, kde AdBlock detekují a odmítnou přístup, tak na ně pak holt nelezu. Zatím jsem ještě nenašel stránky (na brouzdání - ne filmy), které by stály za to zaplatit si u nich přístup bez reklam, ale když takové najdu, klidně to udělám.

Co do filmů, starší produkce, která mě zajímá, plus starší pohádky pro děti se po mracích seženou na DVDčkách za pár korun (nebo pár desítek). Takže všechny ty Krtečky, Princezny se vším možným a odevšud možně, Rákosníčky a mnohé další máme normálně koupené. Na youtube většinou naopak tyhle věci moc nejsou, nebo když už, tak v mizerné kvalitě leda jako nouzovka. Ale třeba dneska večer jsme si z youtube pustili Adéle ještě nevečeřela, protože to tady zrovna ještě nemám - časem to taky dokoupím, pokud bude kde, takže ani tady tvůrci o nic nepřijdou, pokud z toho ještě vůbec něco dostávají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 10. 2016 at 11:22, MotoMoto napsal:

Já si dovedu představit spotřebitelský úvěr pro pro řešení krizové situace, tedy třeba když odejde pračka, nebo je MS v hokeji a lidské TV :D. Ale ale ne na dovolenou a nebo na dárky. 

no a věřil bys tomu, jakým % lidí se setkávám, když se konsolidují půjčky nebo doplácí a co je v těch úvěrových smlouvách napsáno. Nejhorší je, že ty lidi jsou s prominutím tak "blbý" že to na sebe napráší i v bance, i když si berou neúčelový úvěr a nikoho to nezajímá :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...