Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě 406


Sniper17

Recommended Posts

Ono nejde o to, že by stará paštika měla mít všechno nové. Jde především o to, zda už dávno neměla být roztříděná ve sběru, a můžete vzít jed na to, že hodně aut v téhle cenové kategorii tam mělo být už dávno, jen s nimi majitelé hrají hru na Černého Petra a zoufalým maskováním se na poslední chvíli toho Černého Petra snaží zbavit, aby likvidace zbyla na někoho jiného. 

V podstatě jsou u tahle starých aut možné dva přístupy: 1) počkat si na nějaký opečovávaný kousek, který bude pravděpodobně výrazně dražší než ostatní, ale přesto bude stát za koupi. Takový kousek je jeden ze sta, možná ani to ne, ale při troše trpělivosti se najít dá.

Nebo 2) koupě polovraku za mizivou cenu a hra na doježdění bez větších investic. Něco jako loterie, dá se to, pokud na to někdo má nervy.

Největší pitomost, co lze ovšem udělat, je koupit auto z případu 2) za cenu případu 1) - a takových je v inzerci opravdu hodně. Takže právě tohle je třeba posuzovat - na otázku "co bys za tyhle prachy chtěl" odpovídám - pokud něco stojí 35tis, očekávám, že to bude fungovat natolik, aby to ještě mělo smysl nějakou dobu provozovat, a ne že to budu obratem moct leda hodit do likvidace, kde za to dostanu dva litry. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...