Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vytáhnutí baterie P508SW 12/12


neo.22

Recommended Posts

Ahojte, potřebuju poradit. Asi 14 dni zpět jsem si koupil peugeota 508 SW .. chtel bych na něm vymenit obrysove diody a i H7 světla, ale bohužel se na řidičové straně tam pořádne nedostanu.Kdybych chtel vytahnout celé světlo musel bych prej sundat i naraznik a tj o to horší než baterie. Nemá někdo nejaky návod nebo video jak postupovat tak abych nic nezničil.

 

děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

mozete mi povedat ak je original znacka baterie v 508SW 2.0 HDi 103 kW (myslim znacka, vykon, ak je mozne aj rozmer, ...). potreboval by som povodnu vymenit, lebo je uz na tom dost biedne a zima prichadza, ale nechce sa mi koli objednavke demontovat celu tu hrcu kablov co je na nej a pozriet sa aka tam je. este som to pred tym nerobil a ta hrca kablov mi trochu nahana strach. dakujem za vsetky odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, Martin__ napsal:

Ahoj, dával jsem nové výbojky (Nightbreaker Unlimited) a baterii jsem měl venku. Návod je v anglickém manuálu např. zde:

http://www.manualslib.com/manual/783027/Peugeot-508.html?page=218#manual

 

dakujem, velmi pekne, pomohlo mi to. mam doma aj slovensky manual, ale tam tato stat o odpojeni baterie vobec nie je. neviem ci to vydavaju rozne manualy alebo co.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Západka č. 8 je na na boku baterie, když stojíš před autem, tak vlevo. Stačí tam strčit šroubovák a pak kryt s kabely vytáhnout směrem nahoru. Je pravda, že tady jsem se konkrétně tady taky zapotil. Bylo už šero, dělal jsem to venku, otevřené jsem to měl v mobilu a kvalita těch obrázků není nic moc a do toho začínalo pršet. Nejdřív jsem myslel, že je to ten konektor kabelového svazku, ale je to až níž pod ním, kabely není třeba rozdělávat.

Je to západka, která drží ten horní kryt s kabely na samotném plastovém krytu, který kryje celou baterii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to si mal presne rovnake podmienky ako ja. Az na ten dazd som mal silny vietor a bal som sa, ze mi odtrhne kapotu, tak aj tu som jednou rukou pridrziaval. Ja som omylom odpojil aj ten biely bocny konektor. Tak teda skusim to tam pozriet este raz. Stare dobre 90. roky ked si odpojil len 2 konektory z baterky a maximalne 2 sroby fixujuce baterku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...