Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 SW 2.0 HDI 136 Otacky


AndyWest

Recommended Posts

Zdar, nedavno som si kupil 407 SW 2.0 136 Diesel. vsetko vyzera byt fajn okrem slabeho klepania zotrvacnika ked zabera spojka, ale cco ma hlavne zaujima je, ze ked preradujem vyssie tak otacky zostanu na sekundu - dve hore a potom idu dole, mozno trochu pomalsie ako ostatne auta .. jednoducho povedane idem napriklad z jednotky na dvojku, preradim pri 2000 otacok, otacky ostanu tak 2 sekundy na 2000 otacok a idu dole .. dajaky napad co to moze byt?  vopred vdaka..

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co ja viem.. moc sa mi to nejak nezda.. vacsina ostatnych aut ktore som jazdil to nerobilo.. pred touto 407 som mal mondeo diesel a tie otacky sa chovaly uplne inak.. ja viem ze ine auto atd, ale nezda sa mi to.. na UK forume mal chalan napad pozriet spinac na spojkovom pedali ... logiku to ma ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to s tym tempomatom som skusal az dnes :))) hej, ked som zmackol spojku tak vypol tempomat... nejde o to ci mi to auto zlame vazy alebo len zatlaci ( mam taky uz " dochodcovsky styl jazdy " :))) ) ale tie otacky ma dost stvu.. ono to vlastne robi pri kazdom preradovani hore .. len z tej jednotky na dvojku je to najviac badatelne aj uchom, pretoze to auto sa rozbieha.. .. neviem, zvlastne... mozno jo treba len nastavit, nepozeral som to este..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to nic takového nedělá. A to mám spínač na spojce v hajzlu. Od té doby, co nefunguje, tak jediná změna, že nejde tempomat. Otáčky padají normálně, jako u ostatních aut.

 

Tohle mi dělalo Clio 1.5dCi, co mělo extrémě vyběhanej motor, žere to olej?

Upraveno uživatelem autocross
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nie, olej to nezere vobec.. teda aspon som nepostrehol, auto mam len od soboty, ale ziadne olejove mapy nie su pod autom a auto ma dajakych 140 000km, servisovane, menene rozvody atd, atd...olej kontrolujem kazdy den a myslim ze je stale na rovnakej urovni a ziaden dym,...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tiez som nad tym rozmyslal ze by to malo nieco spolocne s DMF... lenze on neklepe nejak strasne.. a hlavne iba pri zabere a fakt malo... musis vazne pocuvat a hlavne vediet ze tam pri zabere nieco klepe, tiez som to zistil az doma  a to ked som to auto kupoval tak som ho presiel zo vsetkych stran a skusal vsetko mozne a to male jemne klepanie som si nevsimol, respektive nepocul.. dal som to na PP2000 a nic moc som nenasiel.. skusim cez vikend pozriet ten spinac co som dostal radu.. ono vlastne ten spinac vipne dodavku nafty a znizi otacky... lenze tempomat ide.. zvlastne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a mě ten spínač nefunguje a otáčky padají normálně. Když jsem 407 koupil, tak setrvák a spojka úplně na kaši, že se s tím ani nedalo jet, ale otáčky v pohodě. Na C5 mám setrvák taky špatnej a s otáčkama to nic nedělá, ale je to starší motor.

 

Podívej se ještě na Diag, co bude ukazovat plynovej pedál.

Upraveno uživatelem autocross
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok pozriem to.. inak nieco s tym bude, vcera ked som siel po dialnici domov, mal som uz malo nafty a svietila mi aj kontrolka na nadrz a auto zacalo aj trochu cukat a stale mi pocitac ulazoval dojazd cca 70 km? Cukalo zvlast pri mensich otackach, napriklad zaradena 5 na 50km/h... natankoval som naftu a vsetko je v poriadku...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...