Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 505 v Táboře


Chilliluk

Recommended Posts

Ahoj,

 

v Táboře na parkovišti mezi paneláky stojí jedna 505 sedan, bude to diesel, má vzadu na kufru GLD. Jen jsem ho okukoval na parkovišti, majitele neznám, auto vypadá na svůj věk velice slušně, žádná velká koroze, jak je na tom podlaha, to nevím, ale jinak se zdá OK, koroze je nějaká na zadních lemech blatníků, ale nic hrozného, jen povrchová, myslím.

 

Auto má manuální převodovku, palubovka příčně rozpraskaná od sluníčka, ale není to tragédie. Sedačka řidiče má horší čalounění, spravované záplatami, interiér není celkově kdo ví jaký, auto je evidentně po kuřákovi, uvnitř se válí asi 2 krabičky od cigaret a je tam bordel, ale jen nějaký papíry na zadních sedadlech a tak, nic hroznýho. Auto se zdá být kompletní, skla OK, přední světla trochu vyrezlá, ale všechno tam je, nic nechybí. Palubní deska má místo otáčkoměru hodiny, vypadá to nějakou základ verzi, ovládání zrcátek je mechanické.

 

 

Jiné info o autě nemám, majitele neznám, auto má známky s poslední technickou končící v roce 2014, auto tedy momentálně není v provozu.

Tohle auto je perfektní, jen když ho porovnám se svoji 406, tak ta 505 je proti ní jako tank, síla plechu je snad dvojnásobná, je to poctivý kus auta, které se už dnes nedělá....

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem fotky odstranil, asi by to nebylo vůči majiteli fér, taky by se mi nelíbilo, kdyby někdo bez mého souhlasu vystavoval na internetu moje auto..

 

Navíc jsem víceméně rozhodnutý začít o to auto sám usilovat, něco o něm zjistit a při dobré konstelaci všeho ho nakonec koupit...sny se mají plnit a mít takové auto je můj velký sen...

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...