Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7-miestne alebo 5-miestne combi


juniP406

Recommended Posts

Ahojte,

 

aktualne mame sedan P406 a pozerame sa po niecom vacsom, idealne asi 7-miestne alebo nejake sirsie 5-miestne kombi, kde by sa v pohode zmestila velka detska sedacka a dva podsedaky, do kufra aby sa zmestil aj kocik (velky vanickovy, nielen golfovy sportiak) a nejake cestovne kabele.

 

Znacka nerozhoduje (Peugeot by urcite potesil, ale moze byt aj ina znacka), ale rok vyroby min. 2008, najazdene km idealne do 140tis, dobry technicky stav, ziadna hrdza, prednostne zo Slovenska, nie dovoz.

 

Prosim kontaktovat mailom alebo cez sukromnu spravu.

 

Dakujem.

 

Juro

PS: cenu cakam ze ponuknete - do kolonky cena som uviedol len nejaku cenu, lebo neslo zadat "co najnizsia"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za navrhy. Vcera sme boli pozriet u distributora Peugeot a celkom sa nam pozdaval Partnet Teepee, mal v druhej rade tri plnohodnotne sedadla a maju aj verziu s dvoma dalsimi sedadlami v tretej rade. Len teda kvoli cene by to chcelo nieco starsie jazdene. Ten Galaxy vyzera ze ma tusim o nieco vacsi priestor za tretou radou. Vdaka za tipy.

Inak co som pozrel aj ine Peugeot modely, tak aj vyssie rady co mali aj viac sedadiel a boli aj mimo budget, mali vzdy v druhej rade stredne sedadlo uzsie, ale teda obchodnik bol zabrazdneny inym klientom a uz sme museli ist - mozno sa daju zmenit plnohodnotne tri sedadla aj inde. Vsak este pohladame. Prirastok cakame az za dva mesiace, tak este mame chvilu cas...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

galaxy má tu nevýhodu, že 3řada sedadel se neskládá do podlahy a zabere půl kufru, takže se musíš rozhodnout, kolik sedadel povezeš (jsou vyjímatelná) a pak ty vyndaný musíš mít kam dát. Kdysi jsem měl Sharana, to bylo totéž a tento způsob sedmi sedadel mi prostě nevyhovoval. Když jsem je potřeboval, tak jsem je neměl sebou a když jsem potřeboval něco naložit, měl jsem tam sedadla, která překážela. Zase byla to plnohodnotná sedadla, to je pravda, je to opravdu auto pro sedm, ne pro 5 + 2 děti nebo jen na krátkou cestu, v tom galaxy uděláš pěkně i šest sedadel a pak je tam i dost místa. Systém sedadel do podlahy je lepší, pokud potřebuješ převézt někoho občas. Můžeš vybrat nejen partnera ale i 5008, C4Grand Picasso, Berlingo, Touran, tuším i Caddy se dělá sedmimístný v prodloužený verzi, můžeš si vybrat Zafiru Tourer případně Renault Grand Scenic, japonce (Mazda 5, Toyota Verso). Tuším u versa už budou 3 sedačky vzadu problém, stejně jako v Fordu C-Max, nicméně S-Max určitě 3 sedačky dozadu dá. Za mě pokud ford, raději S-Max, než galaxy.

5008, C4GP, Touran, S-max mají vzadu tři stejná sedadla, 3 sedačky v poho, i když u mě (5008) 3 sedačky romer kidfix 36kg (s isofixem) byly fakt opřený nahoře o sebe a na kraji o dveře.

C4GP se už vyrábí dlouho, myslím, že najdeš i v požadované relaci. Podobně Grand Scenic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...