Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 2002 - výměna rádia a displeje - jaký typ?


Krahulec22

Recommended Posts

  • O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zdravím. Potreboval by som radu ohľadom autorádia. Momentálne mám neorig. rádio, čiže nefunguje ovládanie pod volantom a ani neukazuje stanice na PP. Keďže ale prestalo fungovať (nereaguje predný panel) chcel by som ho vymeniť. Zohnal som zadarmo autorádio: Clarion PU-2295A (myslím že je to z citroenu) 

Môžem ho normálne nahodiť a pôjde všetko, alebo to treba dáko spárovať cez diagnostiku. Vopred ďakujem za odpoveď.

Peugeot 307 SW 1.6 16V r.2003

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

Ahojda, mám otázku. Koupil jsem 307čku sw r.v. 2007 1.6 16V s tím, že byl nefunkční display s navigací a tudíž i origo rádio. Koupil jsem nové rádio - ne origo, prostě jen aby mi to hrálo, a teď jsem si pročetl toto téma a zajímalo by mě, kdybych koupil nějaké 2din rádio (dotykové) a k tomu ten adaptér na ovládání packami pod volantem, fungoval by třeba tempomat, nebo jakou má auto spotřebu? Jestli by se to dalo ovládat na tom rádiu...😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ako to má novší model FL, ale na starom je palubný počítač aj tempomat nezávislý od originál rádia, akurát ten palubný počítač potrebuje na zobrazenie originál displej (stačí obyčajný, nemusí byť pre navigáciu). FL sa niektoré veci nastavujú už cez rádio takže tam by mohol byť problém, počkaj až sa ozve niekto kto s tým už má nejaké skúsenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U FL se nastavují funkce přes rádio, jak již bylo zmíněno. Záleží, co jsi tam doteď měl. Ideální by bylo klasické RD4 a jednoduchý displej, ten lze nahradit. Pokud bude mít rádio CAN bus, všechny funkce by měly zůstat zachované. K rádiu musí byt CANbus box, v nastavení rádia pak musíš nastavit parametry pro svůj vůz, ale setkal jsem se už i s tím, že se něco muselo nastavovat přes diag. Přes rádio se nastavuje hlavně čas a věci okolo, lidi to řeší i tak, že když potřebuji čas změnit, připojí originální rádio a pak ho zase dají pryč. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano svítí vše...a když nejde packa na ovládání radia kvůli neorigo rádiu, není automaticky vypnutá i packa na tempomat? Jestli ne, pak by mi měl fungovat, protože i když mi nejde pp (display), tak na obrázcích jsem viděl, že tempomat se ukazuje v okénku na budících, kde je normálně stav ujetých kilometrů.

Upraveno uživatelem waldym
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...