Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307CC 2.0 16V Sport 180k červená Babylone


Lucasao

Recommended Posts

Tak konečně zakládám vlákno pro své vysněné auto 307CC ve verzi Sport, které vlastním od 1.října 2015. Auto jsem sháněl více než dva roky a stejně to není úplně přesně to vysněné (chtěl jsem černou barvu :D ), ale i tak jsem nadmíru spokojen, protože auto má jasnou historii.

 

Verze Sport se odlišuje od ostatních hlavně nejsilnějším motorem 2.0 16V 130kW a také červenou barvou Babylone a specifickým čalouněním sedaček v kombinaci černé kůže Claudia a perforovaným 3D materiálem Apicula. Auto bylo vyrobeno 05/2005 a jako nové bylo prodáno v Peugeot Federal Cars v Praze. Aktuálně jsem třetím majitelem. Tehdejší ceníková cena byla 850tisíc Kč. Ve výbavě chybí pouze navigační systém s barevnou obrazovkou + rádiotelefon, který byl za příplatek 64tis. Kč a tempomat, který vyšel na 11tis korun. Auto má nyní najeto poctivých 78000Km. Cabrio je na originál ALU kolech Challenger s pneu 205/50R17. Ačkoliv je předek auta ještě před faceliftem, tak v autě už je dvouzónová klimatizace a CAN sběrnice. Z výbavy bych vypíchnul ještě třeba např. alarm, elektrický skopné zrcátka a zadní parkovací senzory. Perlička ve výbavě je tažné zařízení :D

 

Původně jsem nechtěl 130kW verzi, protože jsem měl obavy ze spotřeby jelikož jezdím převážně jen ve městě. Udávaná spotřeba ve městě je 12,4L. Já kupodivu jezdím za 9,5 :). Při delší cestě ukazoval palubní PC 6,9L. Dnes už bych 130kW neměnil. Motor má krásný zvuk a když tomu člověk přišlápne tak je s ním i sranda navíc v kombinaci se sklopenou střechou :). Řekl jsem si, že auto nebudu nijak vylepšovat ani měnit, a že zůstane v originál stavu. Jen přibude nálepka PeugeotClubu a Ostravy!!! :). Při koupi mi původní majitel nechal i větrnou clonu což mě dost potěšilo.

 

Prozatímní investice byly následující: zimní sada kol, výměna oleje včetně všech fitrů, zimní gumové koberečky dělané na míru, nové letní pneu Hankook K115, nový náhradní klíč, xcarlink, rozvody.

 

recenze a test auta zde: http://www.auto.cz/peugeot-307-cc-2-0-180-sport-snebo-bez-365

 

DSC05448.jpg

 

DSC05446.jpg

 

DSC05443.jpg

DSC05449.jpg

DSC05451.jpg

DSC05453.jpg

DSC05454.jpg

 

Počasí už přeje, tak brzy udělám i nějaké pěkné fotky bez střechy :)

Upraveno uživatelem Lucasao
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto je krasavec, osobně se mi více líbí CC před FL. Těším se až jej potkám, po ově jezdím docela často.

Zástěřky tam nech, nebudeš muset řešit poškrábaný spodek od toho marasu na cestách.(kamínky, šutry, atd ...)

Přeju mnoho radosti s tím dozajista velice zábavným motorem a ještě více KM bez nehod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem díky :). Tažné myslím, že na tomto autě asi nikdy nevyužiju. První majitel, který tam tažné nechal namontovat, tak prý za autem tahal na dovolenou nějakou loď (nebo skútr) :D Zástěrky se mi tam taky nelíbí a chystám se je sundat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec dival jsem se na tvoje fotky na 307cc, mas ji luxusni takze snad se potkame na Ostrave, taky jezdim 307cc, takze at slouzi, joo jinak kdybys nahodou chtel vyhodit ty zasterky tak dej vedet, vzal bych je na svoji druhou 307 skoda vyhodit. Mej se a at slouzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Nádherný kočkolap asi by mi taky slušel ale když já musím do auta spíš šplhat abych z něj pak tak nějak neladně vypadnul protože když bych do auta tak nějak sklouznul tak by to byl ještě otřesnější pohled když bych se hrabal ven od volantu nedej bože od spolujezdce.  Jinak zástěrky ač nejsou úplně to nej designově tak svůj účel plní a z výše psaného jsem pochopil že auto je celoročně v běžné provozu takže bych je tam nechal pokud by to bylo auto pro radost ježděný jen v pěkném počasí tak bych je možná sundal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...