Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

spojka


tomyka

Recommended Posts

dnes se mi asi rozsypala spojka. jedu normalne ,chcem zaradit z 3 na 4 a pedal spojky sa nevracia. skusal som stlacat pedal ale nic. zastal som,pod motorom mlaka oleja. tieklo to od prevodovky, ale kvalty sa radili v poho,len ten pedal neide hore. co s tym moze byt? ma dakto taku skusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uz som to opravoval,sice na Crome(mam bohate skusenosti:D),ale system je ten asi ten isty.Alebo tesniaci kruzok na prasiatku,alebo tlakova trubka(hadica),alebo hydr.valec.Nic problematicke.Zisti z coho to tecie a nezabudni na spravnu specifikaciu kvapaliny,lebo to bude robit zaujimave veci:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Starší modely maj stopro klasické mechanické ovládání. Není tam v cestě žádná hydraulika. Buď ti prasklo lanko a většínou praská na konci u spojky, nebo plastová \"spojka\" která je mezi spojkovým pedálem a spojkovým lankem. Najdeš ji v kabině a aby byla vidět, tak musíš sundat ten krycí \"papundekl\" pedálů. Zjisti si co se semlelo a pak nakupuj. V tomhle případě všechno nový. Nic z vrakáče!!! Ten olej je mi divnej. Co takhle gufero buď v motorovým, nebo převodovkový bloku? Na starších ani novějších modelech se hydraulickej posilovač rozhodně nemontoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo ten plast, ten praska docela casto, akorat se nevyplati ten plast nejak opravovat a je lepsi koupit primo v peugeotu novej, sice za to chtej pres 200,- ale vyplati se....

PS: docela sranda ho tam davat ten novej, par impertinentních slov vzdycky padne.....:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ted sem volal servisakovi a nemel dobre spravy. mam prevodovku v p....,bo nejaky diferencial v nej prerazil jej bok ci co, a preto tiekol ten olej, ktory mi odkuril spojku. teraz zhana diely: prevodovka (vrakoviste) a nova spojka. podla vas co to moze stat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...