Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VACKA


lkr@cbox.cz

Recommended Posts

Já bych průbnul koncesionáře Peugeot a kouknul se po nějakém originálu co ty na to?:D:D:D Ted vážně bude oříšek sehnat ji ve slušném stavu. Určitě to chce ale z motoru, který můžeš slyšet natočenej(auto bořený na bok, zadek a tak), protože jen tak ......... to je asi jako Bingo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela bych chtěl vidět magora, kterej předvede dobrej motor v chodu, aby jej pak rozebral a prodal z něj samotnou vačku. Proč by to proboha dělal??? Leda tak že by tu vačku dával za cenu motoru... Jestli někoho takovýho najdeš, tak mi jej prosím vyfo? :)

Po mě tohle někdo chtít, asi padnu smíchy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aááá labutí princ se ozval tak co by jsi mu poradil ty znalče??? Potřebuje vačku na Gti když jí bude kupovat podle oka a nebo na dobrý slovo tak.......to si neumím představit. To aby si vyčlenil speciální garáž na ty vačky a taky hodně peněz. rv. 89 tak je určitě ještě ten starší motor a to nebude jen tak. Kecá se to hezky ale realita je jiná z n a l č e. :P Kamarád jí scháněl a povedlo se. V inzerátu stálo, že je možné vidět motor v chodu. Bylo to po totální bouračce takže držáky motoru a příslušenství bylo k.o ale motor fakt šel.:o Ale i po víměně ten motor už nikdy nešlapal tak jak měl nebylo to ono.:( S tou novou vačkou to byl vtip ale možná by se ti vyplatilo sehnat jinej motor. Chce to vzít inzertní noviny, mrknout se na internet. Ještě mě napadlo zkus se zaregistrovat do klubu Peugeot 205kařů a já si myslím, že by ti mohly poradit. Jinak Oddie nikoho ti fotit nebudu máš taky ruce. Místo keců by jsi mu měl spíš poradit jako ZNALEC nebo snad ne?:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hochu, hochu, ty jsi vážně tragéd.

Pokud jde o mě, za rok působení zde na těchto stránkách (jsem tu téměř od začátku), jsem tu myslím těch rad rozdal víc než dost - aniž bych z toho něco měl. Dost lidí mě tu zná osobně - a vědí, co dělám, a čemu rozumím. Pokud mi někdo jiný nevěří, jeho problém... Každopádně, nikomu nehodlám udílet rady, jak ze sebe při shánění něčeho udělat vola. Pokud mi někdo zavolá, že chce předvést motor v chodu, aby si pak z něj vzal jen vačku, automaticky si jeho číslo uložím do profilu \"blbci\" - a garantuju vám, že to tak dělají téměř všichni! Ale jinak co, shánějte si co chcete a jak chcete...

Vačku na GTI nemám, dělám jen diesely. Když ale něco prodávám, tak jen a pouze na dobré slovo, a rozumným lidem dávám záruku a možnost vyzkoušení, to jen tak na okraj. Jen zkuste něco takového chtít na vrakovišti, he!!!

Jinak, naprosto mě fascinuje, jak se na každý dobrý nápad, na každou fajn diskuzi na netu časem nabalí blbečci, co se začnou navážet do ostatních a házet tam nadávky... To byl kdysi osud auto.cz, a zřejmě k tomu bohužel časem dospěje i tohle. Škoda, před tím rokem, když tu bylo jen pár desítek lidí, to tu bylo fajn a v pohodě. No co, co se dá dělat, jestli to tu půjde taky do kopru, s těma fajn lidma si holt pak radši pokecáme jen po mailu, telefonu nebo u piva...

Jo, a jen tak mimochodem, ty označení \"znalec\", \"kecka\" atd. přiděluje systém na základě počtu odpovědí, takže je to pod mým nickem tak nějak samo. Já sám bych si to tam nenapsal, nemám to zapotřebí. To jen tak na okraj...

To? asi vše, co k tomu chtěl dodat lehce otrávený Oddie. Další diskuzi na toto téma považuju za ztrátu času...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej víš jakej je tvůj problém všechnos i moc bereš. Nikdo Ti nebere tvoje znalosti, zásluhy a nebo délku členství. Chtěl poradit jak sehnat vačku tak proč jsi mu neporadil??? Jak říkáš profil blbci i tací se najdou budeš se divit ale jo a ve finále ti střelej motor úplně celej......to je ale vedlejší tobě se to nestalo ty děláš diesely tak těžko budeš schánět díly na benzíňáky. Záruka vyzkoušení? Tak to je fajn takových je málo.

1. Co se týče nadávek tak porovnej oba příspěvky a zjistíš kdo používal nadávky(tragéd atd.) a jestli ten labutí princ pochroumal tvoje EGO tak se ti upřímě omlouvám.

2. Do nikoho se nenavážím. Možná trochu do tebe a to proto, protože ten dotyčný potřebuje vyřešit svůj problém tak jsem se pokusil mu pomoct a ty mě hned z první rány osolíš. Důvod? Myslíš si, že mu to pomůže?

3. Je mi upřímě jedno jaké označení máš. Myslím si, že toho víš dost a dost dle všech příspěvků, které jsem četl a taky vím, že jsi se s tím nenarodil je to zkušenost a právě proto mě zarazila tvoje reakce.

Do budoucnosti doufám, že budeme řešit probllémy aut a né se vzájemně atakovat.

Měj se Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jo začíná to houstnout, ale to snad je O.K. ne? Taky se někdy nad některými názory musím zamyslet jestli je to prdel, nebo myšleno vážně, ale za léta co v tom dělám už jsem si zvykl na ledaco až se někde potkáme, můžu o tom pokecat.

Oddie do nich!:D:D:D:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to je pravda, všechno si moc beru. Asi už jsem takovej...

Labutí princ mé ego nijak nepochroumal, naopak jej docela oceňuju, spíš mi lezlo na nervy to označení \"znalče\". A to nejen teď, ale i předtím...

Pokud budeme řešit problémy aut místo ataků, já budu jedině rád.

Venca: dík za podporu ;):D

Jedeš na ten sraz?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čéče Oddie, nejseš ty z diplomatický rodiny? Teď koukám co se tu semlelo. Vedli ste si s Tomášem docela dobře...;) Tak už se mezuláni nehádejte... Až budu potřebovat vyřešit nějakou slovní přestřelku, určitě se ozvu :D A di už z práce domu. Koukni, kolik je hodin...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo sraz, to? dilema. Já bych i jel, docela mám chu?, ale můj problém je s čím. Kromě \"Kromy\", Hondy, Sopla (jak vymyslel Voš?ajz) a Scenica (ještě v lakovně) nic, žádnej lev. Mám docela slušnou kastli na 206, tak možná na provaze místo kačera. Ale pokud by to šéfové skousli, tak do něčeho pojízdnýho hopnu a přifrčim. Jo a na Slapech se možná daj chytat i ryby, je tu nějakej tichej blázen?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedu taky ale ne Mi16. Byl jsem na kontrole a .......zadní tlumiče in RI? tzn. Peugeotek bude v servise. Povezu se Opel Astra full tuning sice nemám Opely rád ale tohle je opravdu vychytaná kára. Dva roky práce a hromada peněz. Beru digitální foto tak pak můžu ukázat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...