Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

emise+STK2016 - Fapoff


sidonius1

Recommended Posts

... nebo třeba že tady se všema těma FAPon a FAPoff versus STK a jánevímcoještě tak trochu mlátíme prázdnou slámu. Řešíme tu který chyby projdou teď a který ne od července ..... a pak si jeden připadá jak debil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Tak náš pežotek bez Fapu prošel STK ofiko jako prd.Hold když je na autě novej egr,váha vzduchu a nové vstřiky.Buď me upřímní,naše autobusy mají najeto hooodně přes 200tis a pochybuji že někdo dělal to co jsem udělal na autě já, tak se nemůžou čekat žádné zázraky na STK.

foto.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...

tak dnes sem byl na STK + EK po FAP offe, (co mi delal straki skoro pred dvoma rokma). Vsetko preslo v pohode. Dymivost a rozptyl mali hodnoty 0.46 a 0.23, coz su ale menej nez polovicne, co povoluje  norma. Takze ked je motor v dobrej kondicii, tak fap nehra na EK rolu.... S fapem byli hodnoty 0.0 a 0.0, ale kaslat na to, hlavne ze to je v norme :)

Upraveno uživatelem foxo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Jj.

Pan Vomacka meri prdometrem kdo ma DPF a kdo ne.Jsem se kosal na gauci...........zas a opet sama hovna co je jen vybuch do tmy.

Dnes a denne ke mne jezdi kluci policejni a i oni se tomu smeji.Uz se nemuzou dockat az to uzakoni a oni budou chodit s prdometrem po ulicich.....tfuj.:grr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo koukal jsem na to. Přijde mi že ten klučík se sebeukájí prezentováním podobných výmyslů. Hlavně to co tam plkal tak mi přišlo jak když by ho  zaskočili u nějaké lumpárny. Přece když si domluvím reportážní štáb od  televize tak se buď domluvím co se mají ptát nebo se pořádně připravím abych věděl o čem do té TV plkám.

No podle mě by se ta reportáž mohla brát maximálně tak jako nějaká zprávička že teda už i do naší kotliny se dostal přenosný aparát kterým se dají měřit jakési hodnoty. Ale způsob jak to měřil a poté vysvětloval jak by to měli měřit četníci byl docela komický.

Navíc máme zde několik naskenovaných protokolů z ME že i po FAP off je možné projít měřením bez ztráty bodů.  Takže co by asi takový přístroj mohl na ulici naměřit, a to jejich že by mohl i rukavicí nebo ubrouskem sáhnout do výfuku tak to si myslím že takové zjištění by těžko ustálo případné zveřejnění a další právní kroky kterými by se případný hříšník bránil.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...