Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

emise+STK2016 - Fapoff


sidonius1

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Diesely se točí do přeběhových, 5x za sebou. A posuzuje se jak absolutní kouřivost, tak rozptyl jednotlivých měření. Jsem zvědavý, jak to bude probíhat dál, donedávna se s tím měřením ve velkém fixlovalo, ale když to musí být zároveň napojené na diag...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budeš u toho osobně? Docela by mě zajímal postup při měření emisí. Protože jsem někde četl nějakou diskuzi, že při měření drží otáčky minutu v omezovači. Což mi přijde padlý na hlavu.

 

Jestli to byla otázka na mě, tak nebudu. Ráno to hodím do servisu, musí udělat revizi LPG, emise a zajet na STK. Pak to teprve převezmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No článek jsem přečet celkem pozorně je zde detailně popsáno jak by měl emisní test probíhat. ALE je třeba si to pročíst i mezi řádky a také to kde je článek umístěn. Článek je umístěn na stránkách firmy zabývající se chipováním a úpravami motorů tudíž bych ho nebral jako nestranný a je v něm i odkaz na jejich služby což podle mne zavání dost sebeprezentací ale tak co je to na jejich stránkách tak proč ne. Takhle napsaný článek by na nezávislém serveru vyjít nemohl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....Takhle napsaný článek by na nezávislém serveru vyjít nemohl.

 

A proto taky ještě nikde nevyšel.

 

Chlapi .... pamatujte kde žijeme. Jedna věc jsou zelené vize některých plánovacích snílků z EU a zbožná přání jejich tuzemských vlezvítekamistů a zcela jiná věc je realita trhu, ekonomiky státu a politiky. Vážně si myslíte, že tady v dohledné době projde (tím myslím vstoupí v platnost v neojebatelné formě) něco, co vyřadí z provozu třetinu až polovinu vozidel? Průměrný věk tuzemského auta je někde mezi 16 a 17 lety, tedy do dvou let bude mít každé průměrné auto EOBD a tudíž možnost rovnající se téměř jistotě že neprojde. Umíte si představit ten propad příjmové stránky státního rozpočtu na nevybrané spotřební dani za neprodané PHM, o okamžitém propadu volebních preferencí nemluvě? Já ne ... tedy vlastně ano, a ONI jistě ještě mnohem lépe než já, a proto si myslím, že konečná podoba bude taková, že se bruselský vlk nažere a naše čtyřkolové kozy zůstanou celé čili v provozu.

 

Ostatně už teď se řeší jak to udělat, aby nepokrachovaly malé STK, pro které by pořízení příslušné techniky představovalo neúměrnou zátěž .... stejně jako kamerové systémy, které už měly být v provozu a nakonec se zákonodárci ,usnesli že v našich podmínkách postačí fotka pořízená mobilem s časovým razítkem ....

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...