Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rychlost el. oken


Harry

Recommended Posts

Nezadrhavaji se?

Mechanika: rozebrat dvere, zkontrolovat, jestli se okno nekrizi, postelovat vodici listy a kriz, vycistit a promazat je, zkontrolovat uchyceni (+vule). To nikdy neuskodi.

Elektrika: podivat se na motorek, pro jistotu na nem zmerit napeti, muze uz taky byt slaby (uhliky) - takze vymenit nebo nejak repasovat.

Tak asi tak nejak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem koupil taky 405 break ,ale měl jsem rozbitý el.stahování u řidiče a když jsem to rozdělal tak jsem zjistil ,že je namotané lanko na kladce a spálený rezonátor no prostě další investice.Ale když jsem to měl venku tak jsem provedl to co říká Harry a zdá se ,že je to lepší.chystám se ted na druhý dveře.Ale 405 to stahování měli takový pomalejší Tak uvidíš.Hodně štěstí.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Harry: no, na rovinu. Mám 405-kové el. okna, ale mám je schované pro sebe, páč si jí chci výhledově pořídit. Tak leda, když bych jí pořídil už s těmi okýnky, a přebývaly mi - ale v tom případě pouze jako komplet (a za dlouho).

Rozeber to a koukni se na něj, u 205-ky už jsem taky jeden motůrek rozebíral a čistil - a běhá dodnes...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem sháněl moturek i s lankem no prostě celý stahování a sehnal jsem ho za 1000 kč ale na vrakáči za to chcou 1500 kč a to jsem jestě sháněl tu chytrou krabičku která to stahuje AUTO a tu můžu mít za 500 jinak zase na vrakáči stoji 1000 kč. Já jsem při rozebrání zjistil,že mám jen zničené lanko a prasklej rezonátor.Tak jen seženu lanko a mám nahradní stahování.Ale jestli chceš tak se ti poptám jestli máš zájem. :cool::cool::cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je u těchto postarších Pežžžžoutů nahovno.Připadá mi že zrovan u těch oken je celkem slaboučká kabeláž.Když totiž třeba pravé okno ovládám na pravé straně tak je to mnohem lepčejší než když na levé :-( Asi tam neproteče proud jak by měl.Pak mám problém,že mi nefungují ostřikovače světel a ostřikování zadního okna.To až bude teplo,nemám garáž a protože jsem od rána do večera v práci,tak nějak v noci a ještě k tomu v té kose to moc ideální není... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pravda, s tou elektrikou... Vždy, když sednu do 205-ky a otočím klíčkem, uvědomím si, že jsem furt ještě neopravil ten špatný kontakt na altíku, a že mi to občas nedobíjí..., za deště si vzpomenu, že mi bůhvíproč nejde rychlejší stírání, jen to pomalejší..., přepínač předních světel mám upravený přes relé, aby nehořel, jak je u Peu zvykem... jo, jo, věčný boj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus, obdivuji vaše nadšení. Jsem sice fanda Pazoutů, sám mám druhého v řadě. Ale už NIKDY bych právě kvůli problémům - \"prkotinám\" - nekoupil a nejezdil ve starším Peugeotu. Kolik mě to stálo nervů a peněz, abych si užil té GTi!!!. Přeju vám neutuchající nadšení a co nejméně problémů. J.B.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Člověk má být spokojený s tím co má.Já kdybych na to měl tak si koupím taky noý auto a nějaká elkronika mě může..............................................................:DAle prostě penis není tak mám 405.:cool::cool::cool:Mám pravdu STEFANE??????????:P:P:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...