Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neidentifikovatelné pohyby na klubovém účtu


Péťa

Recommended Posts

  • O 2 měsíce později...

10.02.2016  -505,82 CZK  Karetní transakce  
Nákup: PAYPAL *INVISIONPOW IN, 35314369001, LU, dne 7.2.2016, částka 505.82 CZK

 

 

Nemáme fórum už podstatně dražší než od pripojen.cz? ;) Pokud si vzpomínám, platba za upgrade už proběhla a teď máme další...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Mě malinko zneklidňují minusová čísla na účtu, která nejsou nijak vysvětlena. Ne že bych byl naivní a nevěděl, že i tak si můžete vymyslet co chcete a my tomu musíme jen věřit ;) To samé jsou výběry z bankomatu...

 

A ujišťování, že to "není extrémní částka" mi opravdu nestačí :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U výběru z bankomatu nelze zadat popis s tim nic nezmůžu. Výběry z bankomatu jsou ve skrze na srazy, pokud není něco jasného ptejte se, od toho tu vlakno je... Náklady na stále aktuální forum se vsemi bezpečnostními zaplatami mi prijdou adekvátní potřebám a velikosti klubu...

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vedení má moji důvěru, věřím mu. Taky jsem si ho zvolil ;) Zrovna tak chápu, že výběry z bankomatu a nákupy kartou na internetu nejdou dát do popisku v bance. Ani se mi nezdá být fórum drahé, i když chápu, že to tak podle mých příspěvků výše může vypadat.

 

Ale snad není problém napsat (klidně jen mě do ICQ, pokud si myslíte, že to ostatní nezajímá) "koupili jsme ten a ten doplněk, protože...". A pokud zájem o klub je nežádoucí a některé může urážet (jako pana MJSytiče, který ale přesto má v rodině zastoupení), tak mi to sem veřejně napište a já si smažu z oblíbených odkaz na klubový účet a přestanu s dotazy prudit (stejně jsem se doteď nedozvěděl, co to je za platbu) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jak píšeš, že vedení má tvojí důvěru, tak si prosím tuto větu: Ne že bych byl naivní a nevěděl, že i tak si můžete vymyslet co chcete a my tomu musíme jen věřit.

Příště prosím odpusť. Děkuji

 

Jinak samozřejmě máš právo se ptát co to je za platbu jako každý z členů klubu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím nevyvolavejme rasové.... :D

Peťo nebylo tedyjednodušší napsat sz(icq) schreekovi.?

Ikdyz vim ze te to bavi a vim i jak jsi to myslel tak zbytecne nepopychuj. Duveruj a proveruj je urco na miste, ale v rovině prosim.

Jeste jednou diky.

Btw. Schreeku co je to za platbu? :D

odesláno z mého telefonu co držím v ruce

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Péťo nevím, zda si dokážeš představit jak velký kolos Peugeot club a jeho databáze je. Je třeba si uvědomit, že sice jsme dříve jeli na XMC nebo na čem to bylo, kde se neplatila ani koruna, ale také to podle toho vypadalo (pamatuješ neustálé utoky na klub?).

 

Nyní se prostě jednou za půl roku zaplatí 2500 Kč (416 Kč měsíčně) za plnohodnotnou podporu a aktualizace systému.

 

Především pak aktuálně připravovaný přechod na verzi 4.x.x. která je velký krok vpřed ať už v bezpečnosti, tak v uživatelském prostředí, potažmo adminím. S tímto přechodem na novější verzi (zcela nové jádro systému) je však nutné s nějakým náklady počítat (ať už je to čeština, nové pluginy, grafická üprava atd). To k systému patří a je to nutné respektovat.

 

A ano nemusíme platit ani korunu, ale pak až bude problém napříkad u UOOU, tak komu to dáme za vinu? Výrobci fóra? Ne.. neplatili se aktualizace, nebo snad tobě?...

 

Mrzí mě, že to vidíš takto negativně, ale zkus se na to podívat z našeho hlediska ať už správce serveru (Aleše) nebo nás dalších, co web, potažmo server spravují.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Péťa: Psal jsem snad něco o tom, že mě uráží zájem o klub? To tam chceš vidět jen ty ... Schválně a jasně jsem ocitoval jen tu část, které se má reakce týká. Část, kde vlastně připouštíš, že i když ti vedení něco odepíše, tak je to lež a tobě nezbývá nic jiného, než tomu věřit.  

Nemá to vůbec nic společného s tím, že pana Péťu zajímá, co která platba znamená a za co je. A už vůbec ne s tím, jestli je Verýsek ve vedení, nebo není :roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Část, kde vlastně připouštíš, že i když ti vedení něco odepíše, tak je to lež a tobě nezbývá nic jiného, než tomu věřit. 

 

"Můžete vymyslet" neznamená "Vymyslíte". Takže jak píšeš, připouštím, že to může být, ale ne že to automaticky je lež. Ale to opravdu už jen slovíčkaříme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...