Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recenze ojetiny 407 coupé


Stejsn

Recommended Posts

Auto hodnotit nebudu, neznám, nemám, ovšem ta parodie na moderátora je otřesná :D Za 12let co se pohybuju v mediích si pamatuju jen pár "moderátorů" podobného ražení, kteří ale nikdy neměli dlouhého trvání. V dnešní době digitálního materiálu to snad nebyl problém přetočit znova, resp. natočit znova záběry kde se zakoktá nebo řekne 2x stejně slovo. Já jsem flegmouš takže když produkce řekně dobrý tak to beru jako dobrý a dál to neřeším ale kolega z práce, ten by ho na místě umlátil náhodně ležící tyčí :D

Upraveno uživatelem flacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám slov. Věřím, kdyby ,,hovořil" WV, Škoda a jim podobním značkám, tak to by byla jiná recenze.

 Zasmál jsme se, když hovořil: ,, do zadu se nasuneme". ,, Vzadu moc místa není, i když mám 170 cm.". Přitom byla vidět mezera mezi opěradlem sedačky a jeho koleny :D .

  Díky takovým to ,,odborníkům a jejich odborním  komentátorům vznikají fámy o vozidlech!!!

Upraveno uživatelem OK406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nooo me to docela pobavilo ale snad jen mala vec ktere me zaujala krom breptani drazsiho servisu je misto vzadu - pravda nektere automobilky nabidnou "smes pomalu kupekombi" ....,ale me u kupatka asi bude vzdy zajimat prostor pro ridice a spoluzezdce.

Pokud pan redaktor pojal kupe jako rodinny kocar pro rodinu a jeste odvoz vseho na chalupu pak ma pravdu bude to male ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Text obsáhlý, vesměs se s ním dá souhlasit. Tento redaktor ví o PSA autech dost, takže bych ho nijak nehanil. Naopak. I pro osobní užívání má francouze, tuším Peugeot.

 

Rozcházím se s ním jen v hodnocení designu, ale to je subjektivní záležitost. Bazarovka už byla evidentně dost ojetá a potřebovala nějakou tu investici třeba na podvozku.

 

Jen mě zarazil tak orezlý příčný nosník za předním nárazníkem. Schválně jsem na nej včera koukal a je stále černý, žádná rez. A to už má mé kupéčko 8let (neuvěřitelné jak to letí  :) ). Ale je fakt, že toho v zimě, když se solí moc nenajezdím a je spíš v teple garáže.

 

S místem vzadu v podélném směru je to úplně v pohodě, díky dlouhému rozvoru. Chybí jen místo nad hlavou, takže se dá cestovat do 175cm výšky, pak už se střecha svažuje. Přesto je na kupé auto praktické až až. Třeba složit zadní sedačky a máte rovnou plochu, kde se dá i přespat.

 

Dále mají el. sedačky paměť pro návrat do původní polohy, když je odsunete z důvodu nastupování dozadu.

 

Ale jinak mě recenze potěšila, takže díky za ní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Video je opravdu lahůdka. Možná to radši měli nedělat :-)

Text mi přijde napsaný vcelku dobře, popsali vše. I když některé věci si asi úplně uživatelsky nevyzkoušeli a neosvojili. Všechny to auto asi zkrátka nemůže oslovit. 

 

K místu, které tak špatně popisuje: Já mám 1.87m a dozadu si sednu. Extra pohodlné to není, ale když se zasunu víc do sedačky, tak to zvládnu. Je to kupé, a tak je to spíš velká výhoda, že si tam někdo sedne. 

Takový Opel Insignia poslední evoluce jako sedan je na tom úplně stejně, ne-li hůř. Sice má 4 dveře, ale při nasedání jsem se do střechy hlavou vzadu opřel a možná hůř než v 407 Coupe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...