Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kterak jsem si sedl do Superblba


Guest Masinka

Recommended Posts

Nedalo mi to a minulou sobotu jsem se jal blize prozkoumavat vlajkovou lod Skodovky, tedy, Suberb. Na prvni pohled je to veliky auto, kdyz se podivate dovnitr, tak je taky ohromny, ale nesmite si do nej za zadnou cenu sednout!! ja jsem to bohuzel udelal, vyzkousel jsem si sedadlo ridice a zadni sedadlo za ridicem. Sedalo ridice je kvalitni nemecka lavice, na kterou bych se neposadil ani ve vezeni, ale budiz nekomu to vyhovuje, me ne. Problem ale nastal jiz pri nastupovani, nemohl jsme do auta nastoupit kvuli volantu (ti kteri me znaji tak vedi ne nejsem zadny tloustik) nejprvne jsem si myslel ze mam sedacku moc vepredu, ale kdyz jsem zjistil ze nedoslapnu spojku az na zem, tak mi doslo co to je za auto, proste ja se pod volant nevesel, porad mi drhnul o nohy, nedejboze ze bych si za jizdy usmyslel, ze nohy nebudu mit natazeny, ale ze si jednu malinko pokrcim, bohuzel to je v tomto aute zakazane. Musim podotknout ze volant i sedacku jsem se snazil sestelovat, ale vubec to nepomohlo.

Dalsi sok me potkal na zadnich sedackach, na prvni pohled je na nich mista na nohy spousta, ale zase nesmite zapomenout, ze sedite v nemeckem aute, kteremu jde o to aby se neprodavalo. PO posazeni na zadni sedacky jsem zjistil, ze mista na kolena je dostatek, bohuzel tim pozitiva skoncila, diky velice kratkemu sedaku, se mi nepodarilo pohodlne sednout (aby nohy byly polozeny na sedacce), pokud jsem chtel mit nohy v normalni poloze (je normalni poloha ze na sedace mate jenom prdel nohy se plandaji ve vzduchu?), tak jsem musel dat spicky bot pod sedacku ridice, coz bohuzel neslo, protoze jsem narazil na vydechy vetraku, takze ani vzadu si clovek nemuze normalnim zpusobem polozit nohy a za jizdy musi byt skrceny!!

Uff skoda psat, interier vypadal jako v nejchudci vybave 205 (205kari neurazte se), takze jestli tohle auto , ma byt konkurence pro 607, tak si zaaaaadnej rozumnej clovek Superba nemuze koupit, protoze by byl jinak uplne blbej. Tohle auto neni ani pro maly ani pro tredni ani pro velky lidi, fakt mi nedochazi co tim chtel VW rict.:mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WV vzal jednoho krasneho pumpicku a zacal nafukovat oktavku a je z toho Superb.Ze zadu z boku i ze predu je to skoro totozne(maslim z dalky).Nedavno sel v televizi srovnavaci test Superba a 607 a 607 z toho vysla jasne lip.Za stejnou cenu lepsi vybava a vetsi komfort.A ten design to je velka parada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po technickej stránce nemůžu a nechci srovnávat, neměl jsem možnost ani po tom moc netoužim se svézt v Superbu. Můžu hodnotit design a v tom Škoda nečuchne 607 ani k prdeli. 607 je jedno z nejhezčích aut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja jsem si ho pár krát zařídil, a mě osobně se líbí, interiér je německý což se mi líbí a pohodlí jsem v něm také našel dostatek, možna si budete říkat co tu dělám, ale snažím se být objektívní, jel jsem s TDi 2,5 a dinamika motoru mě příjemně překvapila, 607 je designově hezčí to příznávám, ale Bečko tak špatné určině není, alespoň podle mé zkušenosti a názoru.:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodte po měm kamenem. Suberb je opravdu napumpovaná Octavie a je tam tendence udělat levné a přepychové auto což do sebe nezapadá. Já osobně mám Mi ale 607 je prostě supppppeeeeeerrrr. Mám rád pohodlí a jsem štastnej, když přelezu ze služební Fabie 1.9 SDi do Mi. To je rozdíl.....

K...karcher neber to osobně ale 607 je 607 viva viva viva :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s Dydzejem.V 607 je skutečně méně místa než v 605.To samé platí i o 406-405.Ale po zhlédnutí videa o 607 se hluboce skláním k zemi.To je opravdu AUTO.:o Jinak škodovka zůstane škodovkou i když tam nacpeš motor s porsche. A konkurece ?:P:P:D:D:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co kde a kdo čelt ,ale v Německu vyšel časák a tam porovnávali Superb,607 a Volvo a kdo myslíte,že zvítězil.Všechna auta byla do 3-litrů.No prostě Škoda je nejlepší,protože má deštník ve dveřích.Je to všem doufám jasné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...