Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 Feline 2.0


vozzyn

Recommended Posts

Hoj, tak po delší době pár novinek, blíží se nám jaro, takže to chce nový gumy, koupil jsem Dunlop SP Sprot MAXX RT, tak su zvědavé, jak budou držet.

Vyměněn rozvoďák, baterka a pal. filtr, čeká mě ještě volej a pořešit žhaviče nebo relátko.

Podle návodu tady na fóru (sice na 308, ale to je jedno) proběhla montáž signalizace regenerace FAPu, ani jsem toho moc nepotřeboval (viz foto+pár metrů kabelu), byla to sice drbačka, ale nakonec se to podařilo, když zapnu vyhřívání vokna tak svítí, tak snad to bude fungovat i při té regeneraci.

post-22956-0-11724600-1457451906_thumb.jpost-22956-0-64973100-1457452157_thumb.jpost-22956-0-93846400-1457452191_thumb.j

 

Tak se mějte a ZDAR :papa

Upraveno uživatelem vozzyn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Abych to tady trochu oživil, tak jsem nechal vyměnit žhaviče, 1 nežhavil, u 306ky krásně přístupný, tam by nebyl problém, ale tady jsem si na to netroufl, přes zimu někama utekla klima, tak jsem to nechal naplnit i s tím barvivem a únik pré žádné :nevim, mám jezdit a že se uvidí. V číně objednaný LEDky do parkovaček a do zpátečky, natažený dráty vod rádia k zadnímu platu, "jenom" koupit repro, vyměněn kab. filtr, ten staré už byl fakt humus + mě čeká výměna voleja a vodchází jeden xenon, prostě furt něco.

ledky post-22956-0-67243300-1463821849_thumb.j filtr post-22956-0-17833200-1463821871_thumb.j

Upraveno uživatelem vozzyn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Před pár dny sem trochu utrácel a dneska měl volno, tak sem se vrhl na přední repro, dal jsem je normálně do tapecu a i tak šla kvalita podle mě hodně nahoru :super, asi nejsu takové hudební fajnšmekr abych stříhal dveře a dával to přímo do plechu (tímhle se nechcu nikoho dotknout), trochu mě potrápilo umístění výškáču, kdyby byl ve dveřích, tak by to bylo jednodušší a rychlejší, ale nakonec se dobrá věc podařila, časem, až nebudu vidět co s penězma  :D, příde na řadu odhlučnění a vytlumení.

repro: Pioneer TS-A173CI http://www.pioneer-car.eu/eur/products/ts-a173ci

post-22956-0-38479400-1465914903_thumb.j

 

p.s. nějak mě blbne vodtok klimy, neska dopoledne byla voda na podlaze a pod autem sucho, když sem to rozdělal a nastartoval, tak to kapalo normálně pod auto a v autě sucho :aut:nevim, asi to teče tama, kama se tomu zrovna chce :). ČUS.

Upraveno uživatelem vozzyn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky sem vo tym přemýšlel, tak sem to měl udělaný na 306ce, ale tady se mě to nějak nelíbilo, je to takový moc kulatý, tak sem to nakonec dal na origo místo, byla to sice drbačka, ale povedlo se.

post-22956-0-71159800-1465925969_thumb.j

Upraveno uživatelem vozzyn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původní osazení vejškových repráků je celkem dobré, pokud se nechystáš do velice silných sestav včetně středů... Čelní sklo funguje díky své velikosti jako perfektní odraz a vejšky jsou hodně zřetelné i vzadu. A to mi tam basuje subwoofer, takže za mě je umístění v palubce hodně dobré. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

V květnu už se nezapla klima, tak do servisu, netěsnost pré žádná, tak naplnění i s barvivem a pré nikde žádné únik :super, mám jezdit a že se uvidí, po 2 a půl měsících už klima syčela znovu :bojim, tak znovu do servisu, znovu žádná netěsnost, tak znovu barvivo a ejhle v rožku chladiča je malá díra, tak výměna chladiča, naplnění klimy a zase chladíme, uvidíme jak dlouho :nevim.

Když je ta dovolená, tak jsem se stavil ještě za bévalým spolužákem ať se koukne na FAP, diagnostika nás tam nechtěla pustit - chyba komunikace :grr, přes grafický zobrazení to ukazovalo 100% a stav "dobrý" :myslim, takže zkusíme vynucenó regeneraci, ale ta se taky nezdařila :grr a nakonec jsme zjistili že je vadný čidlo u víčka nádrže :grr, takže zhruba za 14 dní půjde na výměnu, prostě, když se to s*re, tak se to s*re :grr.

ČUS :papa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Spolužák se na mě vy*ral, tak sem čidlo koupil v Pugu sám a včera vyměnil, docela blbá práca, když tam není nic vidět a nevíte, jak to tam drží (trubka vod víčka k nádrži se mě fakt voddělávat nechtěla :bojim), nakonec se nějak podařilo. Ještě nechat udělat vynucenó regeneraci, tak snad se už povede :nevim.

takhle by to čidlo asi vypadat nemělo :myslim

 

plus když bylo dole kolo, tak sem si všiml tohodle

 

:(:(:(:(:( prostě furt něco

p.s. dá se to "normálně" vyměnit nebo je to jak na 306ce na repas nápravy?

Upraveno uživatelem vozzyn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jiriczek: NAŠTĚSTÍ to zatím ještě furt byly celkem ucházející částky, takže to nějak neřeším, ale jasně, je to škoda.

jinak moc toho nenajedu, do práce to mám 85m, takže chodím pěšky, a když potřebuju, sednu a jedu, tak mě průměr vychází +-330km měsíčně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak stokorunový částky to teda nésó, třeba jenom ten snímač stál 1150kč, ale aspoň to néni turbo nebo FAP a další celkem drahý věci, zatim névíc peněz sem dal za gumy (mám blbé rozměr), jinak to fakt nebyly nějak extra velký sumy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...