Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké máte sousedy?


FrantaCV

Recommended Posts

V ‎19‎.‎08‎.‎2016 at 18:41, Sniper17 napsal:

Dá se říct že v pohodě akorát paní co bydlí nade mnou tak občas chodí doma asi v lodičkách :D což by bylo v pohodě ale je to pokaždé kolem jedenácté večer :D

No asi nevíš co je nad lodičkama.... třeba je to součást přípravy/předehry.... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Asi tak tři měsíce nazpět, mohlo být tak kolem 23. hodiny jsem na chodbě slyšel dost hlasité výjevy.

Myslel jsem si , že jde soused domů ožralej tak jako každej večír, vylezl jsem tedy ven, že jej patřičně 

srovnám. A hle to není soused, juknul na mě borec z URNY se samopalem v ruce, že prej si mám zalízl domu, protože

maj zásah. Dozvěděli jsme se poté ,že se soused stihl ožrat dříve než má zvykem, poté seřval babu se slovy, že

je vyžírka a nakonec ji vrazil do zad kuchyňskej nůž. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
V ‎13‎. ‎8‎. ‎2015 at 18:05, Vena garážmistr napsal:

Mám rohovou parcelu takže ze dvou stran ulice na jedné každodenní psí sra.í promenáda když dojdou naplaveniny z roboty do nové zástavby. Na zadní straně soused o pár roků starší než já potkávali jsme se na ZŠ. Parcelu jsem získal rozdělením parcely co měli rodiče , takže si nemůžu stěžovat.. A s lidma z ulice vycházím myslím si na dobré úrovni. Ale děsím se okamžiku kdy si někdo vzpomene že naproti mě přes ulici leží ladem parcela cca 2500-3000 čtverečných metrů a bude tam chtít něco stavět.

 Tak já musím trochu poupravit tvrzení o mých sousedech Soused ze zadní strany svoji usedlost prodal předloni před vánocema takže za rok můžu zhodnotit " nové" sousedy. Mladá rodina paní prý zubní lékařka, pán prý pracuje v automotive mají dvě dětičky kluka cca předškolák holku cca 2-3 třída ZŠ. V zimě o nich není téměř slyšet krom ranního odjezdu do práce  paní jezdí Subaru auto má laděné výfuky takže každé ráno cca 10-15 minut brumlání vozu no ke mě to moc slyšet není to si víc stěžuje soused přes ulici. Většinu víkendů nebo Vánoce tráví někde pryč. V létě je to jiné kromě ranního brumlání výfuku u mě při otevřeném okně slyšitelném se paní opět neprojevuje zato pán má  jakousi sexuální úchylku a každý den nebo maximálně každý druhý den seká trávník pořídil si traktůrek a po 18 hodině když dojde dom z rachoty tak se schová domů a okolo 20 hodiny  vyrazí s traktůrkem a většinou mu to vydrží do tmy občas to asi aby se pořádně vyrajcoval jezdí s čelovkou na palici aby něco viděl. No během loňského léta se mi podařilo mu několikrát důrazně vysvětlit že sekat může ve všední den ale že v So od oběda do Ne do večera zkrátka sekat nebude. Na několikáté ( cca 3 ) důrazné upozornění si to dal vysvětlit. Mám podezření že když mám pracovní So+Ne tak že teda seká ale to jsem v práci a nevadí mi to. Ještě mu budu muset poskytnout lekci řízení v obytné zóně protože všichni se zde naučili jezdit hodně malou rychlostí s ohledem na děti který si hrávají na ulici jen on si myslí že tady může závodit.  A na té volné parcele se něco začíná dít už tam pováleli tu dvoumetrovou lebedu a byli tu i geodeti a cosi vykolíkovali no musím na OÚ zjistit co tam je za plány.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedni sousedi jsou fajn a clovek o nich skoro nevi, kdyz pominu obcasne debility co vymysli pan co ho pustili z blazince. Z druhe strany se nam to stridalo a bydleli tam vietnamci s cernymi BMW a MB, ktere navstevovaly same hole hlavy v kozenych bundach a podobnych autech.... Pak ze dne na den zmizeli a za 3 dny me lustrovala kriminalka :D. Pak se tu stridali uterky, nemci, uterky... asi nejaky to ubytko moderni...... a ted tam bydli taxikar s rodinkou. Maj grand espace a octavii, synek ma nejakou starou hondu prelude.... jen upozornuju ze to je barak asi za 30 mega, takze taxikarina vynasi :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

   A na té volné parcele se něco začíná dít už tam pováleli tu dvoumetrovou lebedu a byli tu i geodeti a cosi vykolíkovali no musím na OÚ zjistit co tam je za plány.

Tak to tam povede určitě dálnice:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...