Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

807 2.2hdi 94kw alebo 2.0hdi 79kw


palino306

Recommended Posts

zdravím predom sa omluvam ak to je v zlej sekcii alebo to tu uz je ale nikde som to nenasiel zvazujem kupu 807teraz mam 307 2.0hdi 79kw chcem sa spytat tento isty motor sa daval aj do 807 nieje slaby nato auto? aku ma spotrebu?

viacej zvazujem 2.2hdi premna velka neznama naco si dat pri kupe pozor?? a ako je natom so spolahlivostou?? a hlavne ma zaujima spotreba za kolko sa da realne natom jahdit lebo jeden hovori 6druhy 7dalsi 11takze aom z toho mimo

dakujem vam :) za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ber jako Sazku-Sportku. Když se ti ten motor vysype, buď můžeš zbytek auta vyhodit, nebo tě řešení bude stát víc jak ten novější model. Ono není úplně bez důvodu, že se ta auta s těmito motory prodávají tak levně... I tady na klubu jich bylo padlých už docela dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tady pořád čtu jak je 2.2 94 kW konstrukčně problematický .... a pořád nevím v čem konkrétně ... a zajímalo by mě to už proto ze ho sám mám ... co mě teda čeká?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je přesně ono. Odkazů je tu dost ... právě že není. To je tak těžký z hlavy napsat raz dva tři zásadní problémy když je ten motor takovej průser? Že někdo napíše ze na něm často skáčou rozvody je info k ničemu když z toho nepoznám v čem je konkrétní konstrukční vada nebo jestli jsou to zkušenosti lidí co si koupili s prominutim zanedbanou šunku. Relevantni info o konstrukční vadě je třeba to ze teče na vstřiky protože je špatně řešenej odtok vody z torpéda. To jen jak příklad ... z hlavy nevím jestli se to tyka výhradně 2.2 94 kW .... ale přečetl jsem tady toho dost a nic jiného doopravdy konkrétního si nevybavuju.

Edit: jo ... je tu třeba od marka306: "Odchádzajú tu tesnenia pod hlavou, zotrváky, rozvody, vstreky, turbá."

Kde tohle všechno neodchází? Dvouhmoty jsou na včasný podřazení háklivý všechny, vstřiky udajne nejdou ven u některých aut (proc u jiných ano?), turbo je problematický obecné už z principu ...

Za konstrukční vadu motoru považuji to, že u něj tyhle věci i při nezanedbaný udrzbe odcházejí při polovičním nebo 3/4 nájezdu kilometrů než je nějakej obecnej průměr .... srovnání s 2.0 apod.

Jinak je to jen Flame osobních názoru zastánců/odpůrců jednotlivých motorizací.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...