Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volby 2015-2018


Schreek

Recommended Posts

Vážení klubáci,

 

čas se naplnil a po dokončené transformaci občanského sdružení na zapsaný spolek můžeme konečně vyhlásit volby do vedení na období 2015-2018.

 

Volby se řídí platnými stanovami spolku, které naleznete ZDE

 

Kdo může kandidovat

 
Kandidátku má právo podat člen, který nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a který je členem minimálně 365 dní před konáním voleb. Podmínku minimální délky členství lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 10% členů spolku, kteří nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a sami současně podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek. Podpisy na kandidátce lze nahradit vyjádřením podporujících členů na příslušném místě webových stránek spolku resp. fóra do doby termínu podání kandidátky. Délka členství pro tyto účely není narušena administrativním přerušením členství z důvodu pozdní platby prodlužovacího členského příspěvku, pokud opoždění úhrady (ke dni připsání platby na účet spolku) nepřesáhne 30 dní od posledního dne předchozí doby trvání členství.
Kandidátka musí obsahovat občanské jméno a příjmení, datum narození, trvalé bydliště v ČR, povolání, přezdívku (nick) a délku členství kandidáta, jinak je považována za neplatnou. Datum narození a trvalé bydliště nebude uvedeno při zveřejňování kandidátek.
 
Kandidátky je možné zasílat nejpozději do 12.6.2015 do 23:59
Kandidátky doporučuji doplnit krátkým textem o Vašich představách co byste ve spolku chtěli dělat, dosáhnout nebo změnit. Kandidátky zasílejte s fotkou nejlépe ve formátu PDF na mail volby@peugeot-club.com (v kopii na schreek@peugeot-club.com)
 
Vedení ustanovilo volební komisi ve složení: Hurvajz, Peťa, Minimaxa
 
Volební týden bude probíhat v období: 15.-21.6.2015
 
Volit budeme 5 členů vedení, přesný průběh voleb a vzor hlasování sem doplní členové volební komise.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za posledních pár měsíců jsem mluvil s řadou z Vás a bohužel s dalšími mnoha lidmi jsem to nestihl nebo neměl příležitost. Být ve vedení je často dost nevděčná funkce a občas se musíte zabývat vysloveně nepříjemnými záležitostmi. Na druhou stranu když se sejde dobrá parta lidí, dá se klub snadno někam posunout, řada věcí zlepšit, urychlit, usnadnit a výsledky jsou za Vámi relativně brzy vidět. Být ve vedení je pro všechny kdo mají pro klub nadšení, chtějí ukázat, že něco dokáží a nevadí jim obětovat těch pár desítek minut denně klubu. Každý z Vás kdo tuto definici splňuje a věří, že má klubu co dlouhodobě nabídnout, by měl zvážit podání kandidátky. Klub vás potřebuje! Ve volbách nebudou žádní poražení, protože každý kdo dá přihlášku, už jen tím ukazuje, že chce a je schopen klubu nějak pomoci a za každého takového jsem neskutečně vděčný.

 

Být ve vedení není jen práce, ale dost často i radost z věcí, které se povedou a za které Vás lidi občas pochválí. Nebojte se toho a pojďte do toho se mnou.

 

Schreek 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podmínku minimální délky členství lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 10% členů spolku, kteří nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a sami současně podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek... To není nedosažitelné ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko, ale on je člen klubu, může kandidovat. Takže proč ne, i když tu má 4 příspěvky ... Kandidatuře, pokud by dostal svolení od 10% členů, to neodporuje. Jaký ale bude mít úspěch ve volbách, to už je věc druhá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mu kandidatku neberu, ale hlas mu nedam. Neznam jej vubec, je tu od ledna a ma 4 prispevky, takze za me proste ne. Osobne to tak mam nastaveny. Nedam hlas nikomu, koho bych aspon z fora nejak neznal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvě, vlastně tři poznámky:

1. toto sdělení by mělo být až do konání voleb nastaveno jako primární. Tedy jako první (vždy nahoře)

2. Docela rád bych se na dění klubu podílel = svojí troškou přispěl, jen nemám představu jak probíhá jednání vedení (osobně, internetem??) přece jen to mám poněkud z ruky a pracovní povinnosti mě dost omezují v možnosti někam dojet.

3. Termín hlasování je pro mě vražedný - přesně v termínu stanoveném, jsem mimo signál GSM i připojení k internetu. :(  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych mu to taky radsi nechal, protoze kam s tema kramama :D

Je fakt, ze kdyz to dam do sklepa, tak bych dlouho nemusel prat. Kolik veci tam je velikosti XL??? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...