Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autopraktik Jihlava


Recommended Posts

Máte někdo s tímto servisem skušenosti?

Od koupě vozu jezdím pouze k nim, ale po nedávné nepříjemnosti začínám pochybovat o jejich kvalitě. Samozřejmě i v servisech dělají pouze lidé a chyby se nikdo občas nevyvaruje. Bohužel ale jejich chyba málem stála život celé posádky auta.

Zajímá mě proto, zda není na Jihlavsku lepší servis.

Předem děkuji za veškeré komentáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Humpoleckym servisem jsem spokojenej,jezdim tam vzdy kdyz neco potrebuju,po telefonicke domluve jim odvezu auto a jeste ten den odjizdim,jedine kdyz na auto vylozene nechvatam,tak po domluve jim ho tam necham do druheho dne,samozrejme lepsi je,kdyz tam s nim dojedu a oni si to prohlidnou co s tim je aby vedeli co tomu je a jestli maji veci na opravu a pak se domluvime na konkretim dni kdy tam s nim prijedu a taky zalezi kolik maji prace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 4 roky později...

Oživím trošku toto vlákno. Nedávno jsem poptával rozvody u Praktik Jihlava. Prvně mě vedoucí servisu tvrdil, že daná motorizace v mém autě vůbec nebyla. Už tím jsem dost začal pochybovat o jeho kompetenci. Nakonec mi vyčíslil cenu rozvodů, která byla o 20-30% vyšší než jiné autorizované servisy, kde jsem rozvody poptával. Nakonec jsem na doporučení Jihlaváků pro výměnu rozvodů zvolil HD Autoservis, který se specializuje na PSA auta a mají i orig diagnostiku a slušně vybavenou dílnu, včetně karosárny atd... Zrovna dnes jsem tam auto odvezl na rozvody. Ceny se zdají docela dobré a hlavně z vedoucího servisu jsem měl fakt skvělý pocit že ví o čem mluví a je to člověk na správném místě. Uvidíme zítra po rozvodech, ale zatím z nich mám fakt hodně dobrý pocit. 

 

A abych nezapomněl, tak u Praktika v Humpolci jsem poptával výměnu DPF, právě na základě toho co jsem v tomto vlákně četl. Peugeot na svých stránkách uvádí, že do konce září je tam sleva -25% na nové i repasované filtry. Nabídka u Praktika na repas evidentně neplatí. Zkoušel jsem poptat i Šudoma Třebíč a tam se ta sleva -25% vztahovala jak na nový, tak na repas. Inu chtěl jsem auto servisovat v autorizáku, ale Praktik mě odradil a díky tomu jsem našel právě to zmiňované HD Auto. 

 

Takže všechno zlé je nakonec k něčemu dobré 🙂

Upraveno uživatelem kratales
doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...