Přejít na obsah

Zdenda-406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    601
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    jjj
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zdenda-406's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

0

Popularita

  1. Zdenda-406

    Dotaz na auto

    Ano, nejlepší je to vidět osobně, jelikož z fotek nic špatně dopasovaného jako Šalda nevidím, ale samozřejmě jeho názor beru v potaz. Zkusím napsat lord mapiv, třeba se nějak dohodnem pokud bude mít čas.
  2. Zdenda-406

    Dotaz na auto

    To je dobrá zmínka,kouknu na to, jestli to dopadne a dostanu se tam začátkem týdne. Org světla jsou bosch?
  3. Zdenda-406

    Dotaz na auto

    No, tak pokud to bylo bourané, tak jedině v tom Holandsku. Na cebii od roku 2008 není zmínka o pojišovací události. a Ten držák světla asi sám od sebe nepraskne, něco v tom asi bude. Zavolám majitelovi a zeptám se ho, na tyto věci.
  4. Zdenda-406

    Dotaz na auto

    Šaldo, jak jsi na to prisel???
  5. Zdenda-406

    Dotaz na auto

    Nestraš z fotek to nevypadá tak špatně.
  6. Zdenda-406

    Dotaz na auto

    Po telefonu mě bylo řečeno že koroze nikde není, samozřejmě to bylo po tel. Jak už jsem psal, auto jsem ještě neviděl.
  7. Zdenda-406

    Dotaz na auto

    Tak nějak celkově, ale samozřejmě nevím v jakém je stavu. Ale ta cena je celkem dost přestřelená, teda je to jen můj názor.
  8. Ahoj, nezná někdo tuhle 406tku, nebo neviděl jí někdo? http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/16263327?goFrom=list
  9. Tak ať kamarád zvedne telefon a zavolá do audi, jinak to nejde zjistit, jinde se to nedozví. Kilometry taky audi.
  10. Zdenda-406

    Co znamená TS6 ?

    Charlie 1- ty normálně závidíš Tak tam jeď sám a kup ho, a ostatní budou zase závidět tobě Když se v telefonu, zeptáš majitele kde je auto k vidění a jestli mužeš přijet třeba zítra na prohlídku, tak jak muže majitel vědět jestli ten člověk tomu rozumí nebo ne?
  11. Zdenda-406

    Co znamená TS6 ?

    Print-a ty tam jedeš kdy?
  12. Zdenda-406

    Co znamená TS6 ?

    Já tam nebyl, jelikož se to prodávájícímu zrovna o víkendu nehodilo. Pan musel hlídat děti oba dva dny:D ale v plánu to mám, jen nevím jak mě to výjde.
  13. Zdenda-406

    Co znamená TS6 ?

    Print-Já mám také zájem:Dtak jak to udělámě, budeme se muset nějako domluvit, přinejhorším rozpůlíme auto:Dno myslím že by mě to mělo dneska klapnout, ale nechci to slibovat na 100% v každém případě, ti rád sdělím co si o tom vozu myslím a co jsem viděl a našel za nedostatky.
  14. Zdenda-406

    Co znamená TS6 ?

    Jo a ještě jeslti sis všiml ostatních inzerátů stejného prodejce, tak jsou všechny jeho auta foceny na stejném místě, takže nevím jestli to je schválně nebo ne.
  15. Zdenda-406

    Co znamená TS6 ?

    Charlie 1- Ano to chápu, ale nemůžeš popřít že to vážně může být jenom stříkáný z důvodu kosmetiky. Já zase netvrdím, že to nebylo bourané, samozřejmě že mohlo být, ale to se nezjistí dokud to někdo neuvidí na živo. Jestli mě to dneska výjde tak to pojedu okouknout a zjistím veškeré info. K tomu vin, myslím že to už tady někdo prověřoval, takže by to vinko mělo být někde tady, ale nejsem si jistý. To jestli to má servisku, to je jedno, ta stejně nic neříká. Ano, stejsn má auto ode mě, a dostkrát mě bylo líto že jsem ho prodal. To auto bylo, fakt moc pěkné.
×
×
  • Vytvořit...