Přejít na obsah

purkmistr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    618
  • Registrace

O uživateli purkmistr

  • Datum narození 5.2.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Přemyslovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    238061572

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

purkmistr's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

4

Popularita

  1. purkmistr

    Budu platit CLO?

    díky za rychlou odpověď
  2. zdravím všechny, mám dotaz, Chci si koupit telefon z čínského TinyDeal, ale odesílat by se to mělo ze skladu z německa a doručeno 3-7 prac. dnů. Budu tady platit CLO? Cena je cca 4tisíce což je více než 22Euro. díky za info a zkušenosti.
  3. purkmistr

    Peugeot 306 nestartuje nesvítí

    Neni zač ;-) jsem rad ze jsem pomohl.
  4. purkmistr

    Peugeot 306 nestartuje nesvítí

    Me se stalo neco dodobneho. Od baterie minusovy pol jdou dva tluste kable. Jeden byl dole u prevovovky vytrzevy z ocka co jde na kostru.
  5. Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký rozdíl (jáký je koncový verdikt) je mezi tlakovou zkouškou válců (natlakování a měření úniku) a měřením kompresního poměru. Chtěl jsem změřit tlaky, zda je motor ok a bylo mi řečeno, že udělali tlakovou zkoušku natlakováním a prý je vše v pohodě. Co je přesnější výsledek pro stav motoru (těsnosti ventilů a pístních kroužků)? díky moc za odpověď :-)
  6. Chci se zeptat, jaké aditiva doporučíte na ochranu ventilů při pohonu na LPG. Koupil jsem druhé auto M6 2.generaci 2.0i 147kW LPG systém teleflex SGI3 nastavený s přívstřikem benzínu. Je nutné dodělání přímazu ventilů při nastaveném přívstřiku benzínu nebo není zapotřebí? Je nějaké aditivum přímo do benzínu, které nahradí tento externí přímaz (flashlube, JML, Liqui Moly a pod)? Napadla mě varianta - nešly by tato aditiva určená do podtlakových dávkovačů přímazu ventilů přimíchat přímo do benzínu a nechat stávající palivový systém aby se postaral o toto mazání, když je aktivovaný přívstřík paliva? Díky za info :-)
  7. purkmistr

    Jaké patří těsnění

    A nevis cenu tohoto dilu? Diky
  8. purkmistr

    Jaké patří těsnění

    Diky za info :-)
  9. jde o to, že rozvody včetně kladky mely najeto jen 30 tis (tedy v polovině), olej a chladící kapalina měněná před 3 tis km, svíčky 5tis km. Proto to byla zbytečná výměna ze strany servisu. Navíc auto měli 6 týdnů a ani nikdo nezavolal jestli to tam chci....... Navíc štítek o výměně rozvodů a náplní byl vylepen v motorovém prostoru.
  10. purkmistr

    Jaké patří těsnění

    Mělo by to být o-kroužek 37x2,6 je na obrázku pod číslem 4. Kde jej koupit? je to nějaký speciál nebo můžu koupit v SKF obchodu s ložiskama a guferama?
  11. Takže dávám výsledek mé opravy v servisu. Cena za přetěsnění hlavy měla být 15600! Přijedu do servisu a ptám se tedy co se vlastně na autě dělalo. Majitel mi předložil fakturu na onu částku. Koukákám.............. a vidím že byly měněny rorvody+kladka, kabely ke svíčkám + svíčky, repase hlavy + gufera a tesnění, chladící kapalina, olej + filtry. Pousmál jsem se se slovy, že jsem chtěl udělat jen hlavu a přetěsnit vanu. po dlouhé výměmě názorů jsme zakopali válečnou sekeru a dohodli se na rozumné ceně. ve finále jen na ceně náhradních dílů.
  12. Zdravím všechny, chystám tátovi peugeota 306 1,6i 65kW na technickou. Vyměněny zadní pakny a prasátka, brzdovka, stabilizátory a jeden čep. Jak měním ten čep, koukám pod motor a vidím kaluž a do ní kap kap. Hledám únik a zjistil jsem že teče chladící kapalina ze zadu motoru. ta plastová příruba mezi motorem a tou přírubou. Drží asi dvěma šroubky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, co je tam za těsnění? Nejaký o-kroužek nabo nějaké tvarované? Rozdělávat to bubu až v pátek, těsně před technickou, tak ať mě něco nepřekvapí :-) díky za info
  13. byl to od kamarada znamí, pry dela dobre. Rikal jsem mu pri predani auta at prvni udela tlaky jestli to ma vubec cenu opravovat. Za 4 tydny sem mu volal jak to vypada. Pry dava tu hlavu na reklamaci ze se zadrhava jeden saco ventil. Uz dvakrat sem mu rikal at mi napise cenu. Nenapsal. Vcera jsem mu volal, kdy a pry to akorat dodelal a cenu nepise. Pak napsal 12700 bez dph :-(
  14. Zdravím, jaká je zhruba cena při přetěsnění hlavy a vany? Něchal jsem si přetěsnit v servisu na 306 1,6i 65kW. Prý byly prasklé 4 kroužky a asi spatná ventilová sedla, ale servis chce za tuto opravu po mě 12 700 bez DPH. Byl jsem bez auta 7 týdnů a teď taková suma. otázka: je tato cena reálná? Teprve zítra jedu pro auto, tak budu vědět více. Zaplatili by jste tuto cenu?
  15. opraveno, bylo špatné ukostření v motorovém prostoru pod pojistkovou skříní. Obě kostřící kostky byly špatné (veliký odpor) Nakonec jsem od baterky natáhl - pól k oněm kostkám a spojil je. Nyní vše ok :-) Díky za rady
×
×
  • Vytvořit...