Přejít na obsah

sisi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

O uživateli sisi

  • Datum narození 9.10.1984

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Skuteč
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    333253304

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sisi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. sisi

    206 řídící jednotka

    Kdysi jsem řešil něco podobného viz výše a nakonec to bylo špatnou zapalovací civkou, která spalila cosi v jednotce. Davali dva druhy cívek a pokud to byla značka sagem tak ty dělali neplechu.
  2. Řešil jsem něco podobného, auto chcípalo, nechtělo startovat, pak chvíli jelo, nepravidelný chod a nakonec jsem zjistil, že v nádrži byl benzín. Majitel mě tvrdil, že tam je na 100procent nafta a když jsem ho donutil najít lístek z benzinky, tak docela čuměl, že tam je natural...:-D Ale bylo to u 406 1.9TD.
  3. Problém vyřešen, odvezl jsem to do peugeotu, přehrán software, nastavení škrtící klapy, výměna termostatu, cena 2500kč
  4. A nemohl bys to prosím vysvětlit polopaticky pro mě nechápájícího? Konkrétně větu Inicializace autoadaptacnich hodnout a pripadne prehrani softwaru ECU... Dík
  5. Zdarec, mám problém s 207 1,4 8v, když ráno přijdu, nejde nastartovat, jak otočím s klíčkem a začnu startovat usím prošlápnout plyn aby to chytlo, jinak to jen točí a ani neťukne. Vyměnil jse teplotní čidlo zelené barvy jak je zezhora nad termostatem a nic A druhý problém, vůbec se motor neohřeje, max tak na 60°, měl jsem rozdělanej termostat ale už je asi elektronický, protože do něj vede kabel zespodu, je na měm vidět že není dovřený, zkoušel jesm ho dovřít rukou ale ani se nehne, povytáhnout jde. Nevím jestli je špatný nebo ne, je docela drahý tak se mi ho nechce hned kupovat když na 100procent nevím. [upravil dne 8.1.2011 13:19 sisi]
  6. sisi

    407 problém se servem

    A když je špatný čerpadlo, tak na to diagnostika nepřijde?
  7. sisi

    407 problém se servem

    Dolíval jsem kapalinu ve čtvrtek po rysku a chyběly tam 2dcl. [upravil dne 25.12.2010 14:27 sisi]
  8. Mám problém s 407, za jízdy se mi občas stává, že se z ničeho nic vypne tak na 2 až 3 sekundy servo a pak hned zase začne fungovat. je to dost nepříjemné a docela o hubu. Auto bylo na diagnostice a žádná závada nebyla ani v historii závad nic. Jediné, co je neobvyklé, je to, že se ztrácí servo olej a jediné místo od oleje bylo víčko kudy se olej nalívá. Jinak to je 407 rok 2005, 2.0 hdi 100kw. Neví někdo co by to mohlo být?
  9. sisi

    206 vynechává motor...

    Našel jsem to, ale pozdě když už mě to odpalilo jednotku. ale dělala to zapalovací cívka. Bohužel jsem musel dát i novou jednotku:grr
  10. sisi

    206 řídící jednotka

    První jednotka odešla tak, že prestalo jít benzínové čerpadlo a neházela cívka jiskru. Dal jsem jinou řídíci jednotku spolu s jiným BSI kvuli imobilizeru abych to vůbec nastartoval, vyrazil jsem do Peugeotu aby mi tu novou jednotku spárovali s mojim starým BSI, bohužel jsem tam nedojel, motor začal jít na dva válce, 1. a 4. válec nehází jiskru. Jednotky jsem poslal na opravu a obě jsou KO, naštěstí by měli jít opravit. Ještě před tím než se tohle všechno stalo a auto jezdilo normálně se občas rozsvítila kontrolka diagnostiky, dokonce jednou to chcíplo a asi 5 minut nešlo nastartovat. Zajel jsem do peugeotu, tam to napíchli na diagnostiku a vůbec nic tam nenašli, ani jedna závada, řekli mi že je auto v naprostém pořádku, přehráli mi software, auto odjelo a asi po 100km pak umřelo uplně.
  11. sisi

    206 řídící jednotka

    Tak jsem dal novou řídící jednotku a BSI a po 20km jednotka opět KO. Tak už mám dvě nefunkční jednotky. Nevíte co by je mohlo ničit?
  12. sisi

    206 řídící jednotka

    takže teoreticky by se v řidící jednotce dalo cosi přepsat aby to komunikovalo s bsi rozumim tomu dobře jo? A kde by mi to udělali?
  13. sisi

    206 řídící jednotka

    Nene ja mam právě vadnou řidící jednotku, tu jak je v motoru.
  14. Zdarec, mam takovej vetší problém, odešla mi řídící jednotka na 206, kamoš mi pujčil jinou jednotku, BSI, a civku s klíčkem, auto nastartovalo. Problem je v tom, že ja tam měl BSI B2 a tohle je B1 tudíš nejde central, el.okna a tak. Dá se nějak ta nová řídící jednotka spárovat s tím mojim B2 BSI?
  15. sisi

    206 nestartuje

    [upravil dne 17.1.2010 sisi]
×
×
  • Vytvořit...