Přejít na obsah

třídvířko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    402
  • Registrace

O uživateli třídvířko

  • Datum narození 25.1.1980

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

třídvířko's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. třídvířko

    Volnobeh

    Ahoj. Když už jste tady u toho volnoběhu,tak se mi začal houpat motor na volnoběh. Nejdřív to začalo dělat se zapnutou klimou,ale už se houpe i s vypnutou. Jinak mi jde o 807.Co si o tom myslíte,začal čůrat vstřik? Či něco jiného? Děkuji za rady.
  2. třídvířko

    Volnobeh

    Ahoj. Když už jste tady u toho volnoběhu,tak se mi začal houpat motor na volnoběh. Nejdřív to začalo dělat se zapnutou klimou,ale už se houpe i s vypnutou. Jinak mi jde o 807.Co si o tom myslíte,začal čůrat vstřik? Či něco jiného? Děkuji za rady.
  3. třídvířko

    Úprava sedaček

    To ji navrhnu,asi mě zabije:D Ale tak třeba bude ještě někdy jezdit,když už je po go vstřiků,nový rozvody a bůh ví co všechno. Ale nápad je to dobrej
  4. třídvířko

    Úprava sedaček

    Jenže jsem se trošku rozrostl a mám dětí pět,plus já a přítelkyně a je to v čoudu. Přítelkyně má sice Fiat Ullyse,kde to je 2+3+2,ale stále řešíme,že nestartuje,což tady na fóru taky řešim a dalších x mechaniků. Takže jsem chtěl upravit toho svého pažouta. No,pokut je to reálné,tak se do toho snad pustím. Kde sehnat věci,ve Smrku?
  5. třídvířko

    Úprava sedaček

    To by snad neměl být problém,v TP mám 5-7 míst
  6. Ahoj. Mám 807,sedadla 2+2+2.Je reálné,když vyndám koberec,abych do druhé řady doplnil kolejničky a udělal tak 2+3+2? Nebo to nelze technicky provést a mám si pořídit lavici do třetí řady? Pak je ještě otázka,jestli se na lavici vejdou tři podsedáky pro děti. Děkuji,za rady,nápady a zkušenosti.
  7. Hoj. Tak jsem tu zas. Nad Fiátkem jsem už zlomil hůl,synchronizaci už máme,občas startujeme,občas ne. Jinak je stále v servisu,je na něm nastrkanejch kabelů,počítačů,já nevim co všechno. No vypadá jak pacient na stanici ARO. Tak nevim,asi pude na díly a bude.
  8. No jinak už jsem uvažoval,že zavolám Strakimu a udělám si k němu výlet
  9. No jinak už jsem uvažoval,že zavolám Strakimu a udělám si k němu výlet
  10. Chyba je jasná,ale jak jí odstranit??? Při těchto teplotách nad 10 stupňů,chytne hned,ráno,když jsou třeba řtyři,tak stačí cvrknout,klíček zpět a na podruhé už chytne hned.Kde by mohla být teda ta chyba?Rozvody jsou nový,snímače choděj. Bylo to už i přímo ve Fiatu,kde to napíchli a moudrý z toho teda taky nejsou. Proto to furt řešim :-(
  11. Ahoj. Tak dneska pro to jedem,bohužel to stejně nestartuje. Mechanik už to vzdává,teda už několikátej.Od čerpadla až po vstřiky to bylo v bosch servisu,řj.odskoušena,tak už nevim,asi už jen zázrak a nebo sešrotovat...
  12. Ahoj. Tak dneska pro to jedem,bohužel to stejně nestartuje. Mechanik už to vzdává,teda už několikátej.Od čerpadla až po vstřiky to bylo v bosch servisu,řj.odskoušena,tak už nevim,asi už jen zázrak a nebo sešrotovat...
  13. Tak ŘJ to není. Dia píše chyba synchronizace vačka vz klika. Dnes jsem s tím mechanikem mluvil po telefonu,akorát je zajímavý,že když zařadí kvalt,tak to chytne,samozřejmě s vyšlápnutou spojkou,ale jakmile vyřadí,už to jen točí a hned to vypíše chybu vačka-klika. Je z toho celej na prášky a má kamarádka taky.
  14. Tak ŘJ to není. Dia píše chyba synchronizace vačka vz klika. Dnes jsem s tím mechanikem mluvil po telefonu,akorát je zajímavý,že když zařadí kvalt,tak to chytne,samozřejmě s vyšlápnutou spojkou,ale jakmile vyřadí,už to jen točí a hned to vypíše chybu vačka-klika. Je z toho celej na prášky a má kamarádka taky.
  15. Tak ŘJ to není. Dia píše chyba synchronizace vačka vz klika. Dnes jsem s tím mechanikem mluvil po telefonu,akorát je zajímavý,že když zařadí kvalt,tak to chytne,samozřejmě s vyšlápnutou spojkou,ale jakmile vyřadí,už to jen točí a hned to vypíše chybu vačka-klika. Je z toho celej na prášky a má kamarádka taky.
×
×
  • Vytvořit...