Přejít na obsah

tiburtius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

tiburtius's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. tiburtius

    Nefunguje tachometr

    Tommas11 Ten postup čo si písal je na čo dobrý? Čo sa s tým dosiahne?
  2. tiburtius

    Tachometer - vypadávanie

    JA mám podobný problém u 306 1,6 benzin nepočíta a neukazuje rýchlosť, už som menil 2 kusy čidiel , koliesko je ok (je celé a zapadne do miesta v prevodovke ako uliate) , takže neviem kde môže byť chyba viete mi poradiť?
  3. tiburtius

    Nefunguje tachometr

    Nefunguje mi tachometer , čiže ukazovateľ rýchlosti ostatné všetko ide. Už som menil snímač tachometra mechanickej prevodovky ( zohnal som aj z dvoch áut). Ani jeden nefunguje. Ďalej som menil budíky a nič . Viete mi poradiť?
  4. tiburtius

    teplota motoru...

    Honzi77 ja by som to videl na termostat . Ja aj v tejto zime dosiahnem 90 v pohode a auto kúri jak besné.
  5. tiburtius

    Zůstávají viset otáčky

    A čo tak potenciometer škrtiacej klapky?
  6. tiburtius

    náprava

    Kto by mi vedel poradiť dobrý servis na zadnú nápravu na Slovensku?
  7. Takže dnes som bol tam kde mi menili sklo a povedal som im o čo sa jedná že mi nefunguje dažďový senzor. Pracovník si chytil šrobovár a išiel sa na to pozrieť. Nezistili nič. Ako som predpokladal . Potom sa začalo menšia výmena názorov. Skonštatoval som že na klepkanie nefunguje a on mi povedal že nie na klepkanie ale na vodu. Hmm žeby tam bol nejaké čidlo čo vyhodnoťí či to je voda alebo niečo iné? Zasmial som sa. Zobral som vodu aby sa uistil že to nefunguje ani na vodu a ja na to sarkasticky že ale to nie je dažďová voda nevadí . . Šéf si napísal moje číslo a čislo peugeot servisu aby si zistili že tam tie gelové vložky majú byť a že to tak objednajú no uvidíme čo bude s toho ale budem ich otravovať. Takže dnes som takto pochodil pri vybavovaní mojej reklamácie . teraz len čakať
  8. Marko ďakujem za odborné doplnenie
  9. Takže páni zavolal som tam kde mi menili sklo a dohodol som si osobné stretnutie ale z telefonátu som usudzoval menšiu neochotu spolupráce lebo sa vyhováral že auto je staršie. Zajtra vám dám vedieť ako so dopadol. Inak medzi oknom a senzorom má byť také sklo obdlžnikového tvaru 2 kusy medzi ktorými je taká želatína a asi mne tá želatína chýba .
  10. Je tomu 1 mesiac a jeden deň ale doteraz ani nezapršalo a teraz ked začalo pršať som to zistil lebo nie ja som bol pre auto ale môj brat. Každopádne tam idem zavolať teraz hneď.
  11. Toto vlákno som založil preto aby som varoval všetkých čo si dajú meniť čelné sklo a majú ďažďový senzor. Spýtajte sa toho čo vám bude meniť či ho vie dať dole bez poškodenia a ak bude tvrdiť že áno tak všetko je ok. Ale pri preberaní auta si dobre skontroluje dažďový senzor a to funkčnosť nestačí aby svietil musí fungovať na klepkanie na senzor. Mne ho žial pokazili a zistil som to troška neskoro a preto to sem píšem aby som varoval ďaľších pre chybou ktorú som spravil ja.
  12. podľa mňa je to to čo hľadáš . . našiel som a niečo na atokelly. skús tam pozrieť
  13. Tu som som ti niešo našiel http://www.faro.sk/catalog/osvetlenie/peugeot.php#peugeot-306 11-te z hora. obrazok tam nie je. Toto si hľadal?????
  14. Omega6 ak otvoríš kapotu pri niektorom uložení tlmiča by malo byť niečo napísane (písmenkový kód 4 písmená) to ti označuje farbu tvojho auta ak je ešte originál. Napíš mi ten kód , rok výroby a ja ti viem presne povedať akú farbu máš .
  15. tiburtius

    Klepotanie

    rudipd to klepotanie sú len kone pod kapotou :P
×
×
  • Vytvořit...