Přejít na obsah

bob307

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

bob307's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. bob307

    chlazení

    zustavaji bíle fleky.zkusim to vyfotit a hodit to sem. jednu 307 se stejným problémem viděl i muj mechanik a ten potvrdil že je to cladicí kapalina a ještě se ptal majitele jestly to neuvařil.
  2. bob307

    chlazení

    chladici kapalina ubývá ale malo, dolívám tak deci za 2 měsíce ale ten blok motoru je zasraný celkem fest .když otevřu kapotu tak je to první co člověk vidí .
  3. zdravím všechny . posledních pár dní pozoruji u své307 že mám bílé fleky na bloku motoru a je to určitě chladící kapalina. viděl jsem to už i u jiné 307 .mám někdo z vás zkušenost s přetěsnováním nebo nějakým unikem kapaliny zajímají mě ceny takové opravy a náročnost ????
  4. bob307

    rozvodový řemen

    diky
  5. bob307

    nezávislé topení

    JDE MI HLAVNĚ O TO ŽE TAM PODLE PŘIRUČKY HOŘÍ NĚJAKÝ PLAMÍNEK A SPALUJE BENZÍN TAK MAM OBAVU ABY Z PLAMÍNKU NEBYL JEDEN VELKÝ PLAMEN A JAKÁ BYLA TŘISTASEDMA
  6. bývalý majitel meho P307 si do něj nechal namontovat nezávislé topení zn Hydronic B4W sc je i s dálkovým ovládáním .nemá někdo z vás ve svém voze něco podobného?? a zkušenosti s timto zařízením ?? mam docela obavu to používat natož to vůbec vyzkoušet.
  7. zdravím všechny. jen takový malý dotaz. v autorizovaném servisu mi tvrdí že rozvodový řemen se mění při dosažení 120 000km nebo za 10 let .ty kilometry se mne netýkají stim co najezdím ale těch 10 let ?? dá se tomu věřit?? ma někdo nějakou zkušenost??, jinak mam 1.6 benzín asi rok, je kupovaná v AAA jsem druhy majitel po roce provozu cca 10 000 km bez jediné chyby
×
×
  • Vytvořit...