Přejít na obsah

lurch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

lurch's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. ja mam to iste. klepanie prevažne na ľavej strane. Keď idem rovno a doľava. doprava zo nepočuť. Neviem čo s tým, Naprava po prehliadke v poriadku. tiež som bezradny
  2. ja mam to iste. klepanie prevažne na ľavej strane. Keď idem rovno a doľava. doprava zo nepočuť. Neviem čo s tým, Naprava po prehliadke v poriadku. tiež som bezradny
  3. lurch

    Pomalé ohřívání motoru

    -10C a plyn zapína po 3 km. Mam nastavené na 40C. Tak myslím, že je to ok. Len som chcel ešte niejako zakryť chladič neviem či to pomôže. Skúšal niekto.
  4. lurch

    LPG

    robí ti to len na plyne ?
  5. lurch

    LPG

    Mne to tak nefunguje skúšal som to ale nič. Idem natankovať. len pri tankovaní uprednostním lepší benzín hlavne oktánovo vyšší, lebo keď je dlho benzín v nádrži tak sa kondenzuje a ide rovno do vstrekov tam to už nie je taký oktán. Preto tam nechcem mať veľa benzínu v nádrži a dlho ho nosiť. Keby sa dalo ten obvod na reset palivometra tak to urobím. Inač plyn tip top. Trocha na inú tému Auto som dal striekať podbehy, prahy a tak spodok. Kolega mi to robil a vravel, že ešte nemal auto v takom dobrom stave. Hlavne čo sa týka výroby, že je dobre chránené dole. Takže nemal veľa roboty. Najazdené 185 000. 2003. Iba avensis bol lepšie chránený, ale japonec je japonec.
  6. lurch

    LPG

    tak neviem čo s tým čerpadlom? Hlavne ma hneva ten palivomer, ktorý neukazuje skutočný stav stále je dole.
  7. lurch

    LPG

    čo je s tým tlakom? nerozumiem
  8. lurch

    LPG

    Takže, keď tomu dobre rozumiem tak čerpadlo ide stále aj keď idem na LPG a tým sa kazí. Kúpim jednotku a bude mi vypínať to čerpadlo pri jazde na plyne?? Čo stojí taka jednotka a čo je to vlastne za jednotku.
  9. lurch

    LPG

    Tak skúšal som to s tým kľúčom, ale nádrž stále prázdna. Neviem či prečo sa mi nedá resetovať hladina nádrže. Trocha ma to otravuje keď neviem koľko mam benzínu. Inak mi robí toto. Keď mám natankované cez 1/4 zhruba, tak ukazovateľ stále klesá až na 0. Po čase zasa ukáže reálny stav hladiny a potom zasa klesá. a tak stále dookola až pokiaľ neklesne pod štvrťku a potom už ukazuje už len nulu. Tak asi tak. škoda že mi ten reset nepomáha.
  10. lurch

    Folia na strechu

    no to je dobrý postreh. Tiež by som chcel vedieť či to pomáha.
  11. pehaf dik za radu je to remenica len neviem či vyšpekulujem niečo podobne ako ty alebo vymením remenicu najz. 177 000km.
  12. lurch

    Výměna oleje 307 1,6 16V 81kW

    koľko oleja ste vypustili a následne naliali?
  13. lurch

    LPG

    Tak mam dobru správu. 371km 29 litrov. ešte nastaviť plavák a paráda.
  14. potvrdzujem píska a píska. našťastie iba chvíľu po štarte za studena. ale s tou kriedou to vyskúšam. len čo získam, keď zistím, že je to posunuté. Vymením remeň, dotiahnem, alebo povolím?
  15. lurch

    LPG

    Rezervu nosím zatiaľ so sebou, ale keďže behám zatiaľ len po meste tak kúpim set na opravu s kompresorom. Známi to ma v Seat altea(orig. na plyn 1.6) a vyzerá to dobre. Ale čo ma veľmi nepotešilo - najazdené 363km a došiel mi plyn (300km mesto). Idem na pumpu a natankujem 39litrov tak to ani nechcem počítať. Nie veľmi dobra spotreba. Ale beriem to akože je to prve tankovanie. a počul som od kolegov, že je veľmi dôležitý plyn aký tankuješ. Najlepší OMV a Slovnaft. Uvidím koľko to bude teraz keď dojazdím tuto nádrž dúfam, že to klesne. K tým sviečkam nemyslel som na sviečky pre LPG len nejaké kvalitnejšie čo sú tam určené.
×
×
  • Vytvořit...