Přejít na obsah

Cabus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

O uživateli Cabus

  • Datum narození 12.4.1961

Cabus's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím. Potřeboval bych pomoc s určením čísla barvy karoserie. Štítek na dveřích je poškozený a nevím kde jinde bych ho zjistil.Mám Peugeot 206 r.v. 12/2000 je to vínová metalíza. Pomůže mi někdo se stejným peugeotkem. Díky
  2. Cabus

    Peugeot206 2.0HDI nestartuje

    Palivové čerpadlo v nádrži je, ale zdá se být v pořádku, zkoušel jsem rozpojit hadičku za palivovým filtrem k vysokotlakému čerpadlu a tam nafta jde. Jak bych mohl vyzkoušet jestli to vysok. čerpadlo zkutečně natlakuje. Nebo nemůže to mít spojitost s tím vysokotlakým regulátorem paliva jestli není KO?
  3. Startér normálně točí, baterka je taky OK, přesto však motor nenastartuji. Zjistil jsem že mi nestříká palivo za odpojovacím palivovým ventilem do common rail. Ventil (vynutí)jsem měřil a má 24Ohm, když měřím napětí na konektoru, tak je tam 7,5V. Nevím jestli nemá být větší, aby spolehlivě otvíral a nebo jestli to není ještě něčím jiným. Tato závada se objevila cca před týdnem jakmile se ochladilo, před tím bylo vše OK "chytal" bez problémů. Prosím o radu. Mám Peugeot206 2.0HDi rok výroby 12/00.
×
×
  • Vytvořit...