Přejít na obsah

Blackwolf

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Znojmo
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Blackwolf's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Jejej, tak tu výměnu řídící jednotky ABS a kabelového svazku jsem ještě neaobsolvoval. A to mám najeto na autě 178000km. Nevíš jak dlouho to trvá opravit a na kolik cca ta oprava přijde??
  2. Ahoj, děkuji za odpověď. Já si taky myslím, že zmrzlá voda na destičkách a kotoučích to není. A zamrzlá brzdová kapalina to určitě být nemůže. Před zimou jsem ji nechal doplnit. To co říkáš s tím posilovačem mi příjde pravděpodobnější. Jde o to, že brzdový pedál je opravdu tvrdý a při sešlápnutí brzdy absolutně nefungují. Pedál musím prošlápnout asi 10x a potom mi přijde, že se natlakují.Tak nevím..hned po svátcích to dám na opravu.
  3. Zdarec, nemám sjetý desky. Byl jsem v servisu před 2 měsíci a řekli mi, že mám v předu přes 30% a v zadu přes 50%. Tak nevím čím to je?? Ale to, že brzdový pedál je úplně tvrdej, tak to se stává jen když je pod nulou a ne pokaždý ale stává se to, tak vím, že když nastartuji, že mám prvně zkusit brzdy. Já to dám do servisu, ale ne teď o svátcích, to že mi to dělá vím tak 2 dny. :-(
  4. Zdravím, mám další dotaz pls? Když mi stojí auto do rána venku a je fakt pod nulou tak mi nejdou brzdy po nastartování. A podotýkám, že nemám zatáhlou ruční brzdu!!! Musím tak desetkrát sešlapnout brzdový pedál, trošku silou a potom to jde. Ale měli jste vidět ten výraz, když jsem se rozjel a za chvilku jsem zjistil, že mi nebrzdí auto. Ještě, že tam je ručka. Neví někdo čím to je???
  5. Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Při nastartování hlavně teď v zimě se přenáší od motoru vybrace na celé auto a to cukání není moc příjemné. To vše jen na volnoběh. Po zahřátí vše přestane. Mám 307 Break 2,0 HDi 66kW. r.v.2003 A ještě jsem chtěl říct, že diesel jsem nikdy neměl a mám ho tak 2 měsíce. Tak budu rád za rady. Kamarád mi říkal, že tohle by diesel dělat neměl. A taky se mi zdá že to cukání je závislé na teplotě. Čím víc je pod 0 Tím víc auto sebou cuká.
  6. Ahoj, no je to takové jemné skřípání s pískáním dohromady, ale je to slyšet na všechny rychlostní stupně a to jen když dám volant mírně do leva. (jen v určitý poloze) Jakmile zatočím víc nebo mín, přestane to. A ten zvuk jde slyšet od předního pravého kola. Tak nevím???
  7. Zdravím, tak já to hned vyzkouším s tím molitanem. Jsem si říkal co mi to na tom volantu vrže?
  8. Ahoj, díky za rady, zkoušel jsem při tom vrzání přibrzdit tak jak jsi říkal, ale vrzalo to dál, tak to asi destičky nebudou??
  9. Zdravím, mám asi 2 měsíce z Rakouska Peugeota 307 Break HDi 2,0 (66 kW) r.v. 2003, pro kterého jsem si osobně jel. Je to můj první diesel do té doby jsem nikdy neměl nafťáka. Mám i servisní knížku. Auto má najeto 175000 km. Když jsem ho dovezl tak jsem ho dal ve Znojmě do autorizovaného servisu Peugeot na výměnu oleje a všech kapalin na zimu. V servisu v té době měli akci "C" prohlídku vozu při výměně oleje zdarma. Tak jsem si ji nechal udělat jen pro sychr a navíc jsem si nechal auto připojit na diagnostiku taky jen pro sychr. V servisu mi řekli, že při celkové prohlídce vozu na nic nepřišli, že auto je v pořádku, jen že přední pravý čep je špatný, tak jsem jej nechal hned vyměnit. Výměna stála 600kč + 1800kč práce. Potom mi řekli, že km opravdu podle servisky sedí a tak jsem odjel spokojený pryč. Jenže mám takový problém, při mírném otočení volantu do leva se ozývá takové jemné pískání nebo švidrání (nevím jak to nazvat). Jakmile se ale volant otočí do leva trochu víc nebo do prava kamkoliv tak to přestane dělat. Nevím co to je?? A tohle to dělalo i před výměnou čepu. Kamarád mi říkal, že to můžou být brzdové destičky, že měl na fiatu to samý a že v servisu mu vyměnili brzdové destičky v zadu a že mu to přestalo dělat. Tak nevím?? Potom mám druhý problém a to ten, že pokud zatočím do leva nebo někdy do prava a v momentu kdy přidám v zatáčce plyn tak se mi jakoby ozve rána (bouchnutí) a tohle se stane někdy i když projedu zatačku přes nějaký větší hrbol? Tak pokud by jste někdo měl stejný problém byl bych rád za radu, díky. Jo a ještě jak jsem psal, nikdy jsem před tím diesel neměl, tak když nastartuji auto, hlavně teď v zimě auto trošku sebou cuká??? ( nebo hází) Kámoš mi říkal, že by to nemělo dělat?? Ale až je auto zahřátý a někde zastavím tak už je úplně klidný. Tak díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...