Přejít na obsah

Tomas14

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli Tomas14

  • Datum narození 14.1.1978

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    Liptovsky Mikulas
  • Stát
    Slovenská republika

Tomas14's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tomas14

    zorosovanie hmloviek

    Ja som rozobral hmlovky,vycistil a namazal som gumove tesnenie vazelinou a napruzil tie kovove sponky aby mali vacsi pritlak.Robil som to v lete a do dnes tam nie je ani kvapka vody.
  2. Tomas14

    Smrad z výfuku do kabiny

    Myslim ze je to uplne normalne,lebo ked cuvas tak predbehnes dym z vyfuku a ventilator kurenia si ho potiahne dnu pripadne vlezie otvorenymi dverami alebo oknom.Ja si takto snupem kazde rano pri cuvani z parkoviska.
  3. Elektrikar mi hovoril,ze teraz v zimnom obdobi sa klima zapnut nemusi,lebo klima ma termostat a kedze je chladno tak sa nepotrebuje zapnut.No a ventilator mi obcas tiez nejde,ale po dobre mierenej rane rukou pod airbag spolujazdca sa vzdy rozbehne.Na opravu si vsak neviem najst cas.
  4. Tomas14

    blika mi elektrika

    Ja som si tiez vsimol teraz v chladnom pocasi obcasne prebliknutie v prednych svetlach.Teplotu motora som si nevsimol,ale vzhladom na to ze to bolo v meste tak moze byt tych 70 stupnov.
  5. Tomas14

    Ventilator kurenia

    Hmm.Mne ked nejde ventilator tak otacanie potenciometrom nepomaha.Rozobral som ho,vycistil,vystriekal kontoxom a napruzil kontakty.Tam problem nebude.Mne sa straca stava niekde od plosaku poistiek (privod zo spinacky k poistkam OK) do konektora ovladania ventilatora.Inac ventilator sa mi nikdy sam nezastavi,ale vzdy to urobi tak ze sa nerozbehne po otoceni klucika.Napr.vcera po rozobrati a poskladani nesiel.Az vecer sa rozbehol hned po nastartovani a dnes fuka ako keby nic.A ked som to meral tak bud nejde alebo ked ide tak nenameram ziadny velky odpor.Nechapem to uz vobec.
  6. Tomas14

    Ventilator kurenia

    Tak dnes som to rozobral a zistil nasledovne.Ventilator OK,potenciometer OK,privod do poistkovej skrinky zo spinacky OK,kontakty na poistke OK.Cize chyba sa moze nachadzat niekde na plosaku v poistkovej skrinke,alebo v kabli z poistky do potenciometra.Horsie je, ze v poistkovej skrinke su dva plosaky tesne nad sebou a figu vidno ci je tam studeny spoj.Este som si vsimol jednu vec a neviem ci to tak mate aj vy.Pri zapnutom kluciku ked je potenciometer vo vypnutej polohe sa ventilator toci malinkymi otackami a to aj vtedy ked ovladanie ventilatora nefunguje.
  7. Tomas14

    Ventilator kurenia

    Ono to bud funguje v celom rozsahu potenciometra v pohode,alebo nefunguje vobec.V praxi to znamena ze kdekolvek necham nadstaveny ventilator tak nejde a zrazu sa pocas jazdy rozbehne.Teraz som si, ale spomenul ze asi 2x mi v lete vytrepalo poistku ventilatora a nevedel som preco.Najskor to bude zlym kontaktom a zvacsenym prechodovim odporom.Dik za radu,zajtra idem rozoberat a cistit.Cafko
  8. Caute Peugeotaci.Mam 306ku,1.6,r.v.1998 a poprosil by som o radu.Poslednu dobu mi dost casto nejde ventilator kurenia,no po case sa z nicoho nic pusti.Co je horsie,ze dnes sa este nespustil.Poistka je OK a ked ventilator ide tak nevydava ziadne blbe zvuky.Dik za kazdu radu
  9. Tomas14

    Převodovka

    No to veru dokaze a neveril by si aku hlboku.Inac da sa to nudzovo vyriesit skratenim pruzinky na gufere,aby ju lepsie pritlacilo,ale je to docasne riesenie.
  10. Tomas14

    Výměna rozvodů

    Hmm..ta vodna pumpa .Menil som rozvody a to ze sa meni vodna pumpa som sa tu docital,ale aj tak som ju nemenil...ved bola dobra.No a par dni po vymene zacala hvizdat tak som ju predsa vymenil.Preto ked tu chlapi pisu,ze ju treba vymenit,tak ju treba vymenit
  11. Tomas14

    problem s chladiacou sustavou

    Najskor to bude tesnenim alebo hlavou,ked tlakuje sustavu pri 80 stupnoch.Keby to bolo termostatom tak by ti vyskocila teplota vysoko a potom vyhodilo vodu.Tiez si myslim ,ze to nebude vickom.
  12. Na firemnej Felde nieco podobne robil maximalne vytrepany zvisli cap.Choval sa tak,ze pri pridani plynu ma hodilo do protismeru a pri ubrani plynu do garadu.Cize skontroluj radsej vole na celej naprave.
×
×
  • Vytvořit...