Přejít na obsah

Honza z Nera

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 425
  • Registrace

O uživateli Honza z Nera

  • Datum narození 13.5.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 9
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    ... a je to ...

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Honza z Nera's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

106

Popularita

  1. Honza z Nera

    Partner tepee alias Šeďoch

    Buď zdráv. Ať slouží dlouho a pokud možno bez problémů.
  2. Odhlučnění mám požrané taky docela pěkně, ale nechal jsem ho tam. Jinak mám model 2009, a tak nějak jsem si myslel, že v těch prvních r.v. to prostě ještě neměli tak vychytané. Dneska bych spíš řekl, že když je to auto v podstatě v základu, tak i na hlukové izolaci se prostě šetřilo. Navíc mám model s 55kW, tedy výkon spíš do města. V podstatě do rychlosti 110km/h je to tak nějak ok, ale pokud už chci někam dojet a jedu těch 130 po dálnici, žádná paráda to teda není. A jak píše ozzy: na kolech opravdu záleží. Musím říct, že na zimních se mi jezdí od dost lépe - máme stejný rozměr, ale letní jsou u mě 17" liťáky a dle TP tam mám 215/45 R17 a fakt nic moc. A tím jak je tvrdé, tak dost všude drnčí.
  3. Ahoj. Ano, Partner nebo Berlingo prostě mlátí. Je to celkově špatnou konstrukcí podvozku - modely 2018 jsou dle info postavené už jinak. Kdysi dávno jsem uvažoval o odhlučnění - zde je člověk co si dal opravdu práci a celý proces odhlučnění Logana poslal na web http://logan.hantronix.net/odhluc.php Pročti si to. Je to opravdu zajímavé. Já jsem před lety nechal udělat podběhy Tlumexem nebo podobným bahnem a cestovní komfort se trochu zlepšil. Ale i tak to není kdoví co. Jinak pokud tam nemáš jinou mechanickou závadu, tak si časem zvykneš. V opačném případě tě to bude stát hoooodně peněz Koupil jsi prostě krabici, která má přednosti jinde . . . .
  4. Honza z Nera

    Hlásím přestup mezi Krabice

    K té výdrži spotřebních věcí: Mám stále origo komplet výfuk, spojku, turbo, vstřiky a třeba gumové koberce a jistě by se ještě něco našlo. Auto je rok 2009 a blížím se 200 000km. Ozzy, jestli budeš prodávat zase po pěti letech, tak bych se asi stejně ozval zda to nechceš prodat soukromě. Zájem bych měl Jo a mimochodem, někde jste, alespoň jako skicu viděli nástupce Partnera - Berlingo?? Ještě jsem na to nenarazil . . . .
  5. Jezdím Barumky. Jeden pár pneu to teď bude třetí zima, druhý pár pneu druhá zima a vše ok. Tyhle auta nejsou na rychlost. Je ale fakt, že rozměr zimních mám 195/65 R15 91T dle velkého TP - mám je zapsané jako alternativní pneu.
  6. Ahoj všem. Jelikož jsem divákem pořadu Garáž cz ( a asi zde na klubu nebudu sám ) a nerad bych o pořad přišel, rád bych ho tou to cestou podpořil. Dávám zde link, třeba se někdo ještě připojí a korunky se posypou rychleji. Díky https://startovac.cz/projekty/garaz/
  7. Ahoj. Ze spodu dveří je těsnění,které je zacvaknuté v jejich spodní části. Doporučuji odcvaknout s nechat jednu díru volnou aby voda volně odtékala. Mám to stejně.
  8. Honza z Nera

    Pozvání na kávu 2

    . . . před lety jsem ho dostal jako dárek k Vánocům a i když běhá myčkou jako divý, polepy stále drží . . .
  9. Zdar chlapci. Pokud sledujete pořad Garáž.cz, tak v jejich druhém díle o akci Legendy, který se jmenoval: Jak jsme přežili Legendy, máte docela pěknou, řekl bych skoro prezentaci klubu. Celé to začíná v 6:53 a končí v 7:12. Zdraví Honza
  10. Rakar doveze klidně i žabožrouta - jednal jsem s Majerem zhruba před rokem a problém by to nebyl. Akorát člověk čeká delší dobu, protože jejich sítě jsou rozhozeny hlavně mezi ty Fordy a VW.
  11. Ahoj Radime. A co to zkusit jinak a auto si nechat přivézt? Umí to třeba zde: http://www.rakar.cz/index.php nebo zde: http://www.rychlydovozaut.cz/default.php a jistě existuje i plno dalších. Nebo mít trpělivost a hledat auta přes společnosti jako ČSOB, Arval, Bussines Leas, ALD atd.jejich také plno. Občas se tam dá narazit i na Peugeota. Neříkám, že bude vše růžové, ale jistota historie vozu a nějaký celkový přehled oněm tam bude.
  12. Honza z Nera

    PEUGEOT EMOTION DAY 2017

    Tak jsem si dnes udělal radost a svezl se první den v Praze na Zličíně. Nejdřív jsem zkusil 3008 1,6 benzín, pak 5008 1,6 HDi a nakonec mého oblíbence Travellera. Všechna auta jedou opravdu dobře. Dle mého je trochu škoda, že všechna mají to nejlepší v dané výbavě, tzn.že vše bylo s automatem, ale proč ne. Řadí sametově a i při plném plynu nic necukalo. Osobně se mi lépe jelo s HDíčkem než benzínem, asi to dělá ten točivý moment. Trochu byla škoda, že zrovna Metropole Zličín je plná aut, a tak se vymotat z parkoviště byla ztráta času z vaší jízdy a myslím, že odpoledne to už asi stálo z toho to pohledu za prd. Ale jinak jsem byl spokojen.
  13. Honza z Nera

    Obnova záznamu na VHS

    FrantaCV: zkus se zeptat zde http://videoprepis.cz/, je to sice Praha, ale bere i věci poštou. Budu tam časem dávat taky něco na WHS, ale problém jako ty nemám.
  14. Ano to byla ona 406, myslím, že jsem ji kdysi viděl na nějaké Mikulášské v roce 2007 či 2008 v Praze Kobylisích.
  15. Honza z Nera

    Praha dopravní špička

    . . . . spíš všeobecní odpověď na dopravu po Praze: čím dříve pojedeš, tím lépe projedeš. Pokud tě navigace požene přes tunel Blanka, a tím pádem nahoru na Klíčov, počítej s tím, že zhruba od 6:50 se začínají tvořit kolony směr Holešovičky.
×
×
  • Vytvořit...