Přejít na obsah

gregino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206

Profilové informace

  • Město
    BA
  • Stát
    Slovenská republika

gregino's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. gregino

    opotrebovanie kotúčov

    Dakujem za odpoved, pomohlo mi to....
  2. Vie mi niekto povedat - poradit, pri akej hranici v mm opotrebenia prednych kotucov by sa mali tieto kotuce vymienat? Konkretne na moj typ. Vopred dík...
  3. gregino

    Kontrolka

    Mam 2.0Hdi, po otoceni klucika kontrolky aj stopka svietia, ked kontrolky zhasnu ostava svietit STOP, po nastartovani STOPKA zhasne, je to vporiadku?
  4. gregino

    Bouchání a vrzání

    Tento hlučný problém mám tiež. Krátkodobo tomu pomáha namazať (WD40) pojednom časti napravy odkial vrzganie vychadza a tym zdetekuješ konkretne pôsobisko, mne to spôsobuje silentblok.
  5. Problém s odlomenou oskou ozubeného kolieska v tachometri na \"motorčeku\" som tiež riešil, kvapka lepidla a fičí to. To že ručičkou sem-tam trhne je už to nejmenej.... Na obrázku je už nalepená oska, na ktorú sa nasadzuje ozubené koliesko.
  6. gregino

    nefunkcny tachometer

    Ani jedno, ani druhe, len ma to tak stvalo, ze som isiel do toho a poviem vam, ze ked som mal tie budiky rozobrate, neveril som, ze to dam este dokopy Podarilo sa.
  7. gregino

    nefunkcny tachometer

    Dnes som si nasiel cas a problem je odstraneny. Vybral som budiky von a rozobral ich. Islo to tazko, je tam vela priecnych západok. Vsetky rucicky isli prstom pohnut jemne bez odporu, iba rucicka poskodeneho tachometra zadrhavala. Dostal som sa az k motorceku, ktory som taktiez odnal z panelu a otvoril. Po preskumani rozobrateho motorceka som si vsimol, ze oska zeleneho ozubeneho kolieska je odlomena a preto nezapadali zuby o zuby . Osku som zalepil kvapkou epoxidu, zlozil vsetko spat a funguje to ako hodinky:super
  8. Po kratkej dobe ma opat trapi moja 206-ka. R.v 2001/03, 2.0Hdi. Tentokrat mi z nicoho nie na dialnici prestal fungovat \"rychlomer\". Isiel som cca 100km/hod a rucicka ukazovala 50km/hod. Pri najblizsom vyjazde som zastal, opat sa rozbehol, rucicka ukazovala tak ako ma, pri 45 s nou trhlo a trocha skocila smerom nadol, nasledne som isiel cca 90km/hod a rucicka opat zacala ukazovat 30km/hod a niekedy az 0km/hod. Kilometre nacitavalo vporiadku, otackomer a ine ukazovatele funguju spravne. Budiky - JAEGER T1/22KE8-JA. Vie mi niekto poradit kde mohla nastat chyba?
  9. gregino

    Demontáž volantu

    vela stastia Onedlho to caka aj mna:myslim
  10. gregino

    Demontáž volantu

    pokracovanie
  11. gregino

    Demontáž volantu

    Ak to bude citatelne, snad ti pomoze tento navod
  12. gregino

    Partner 2.0 HDi- nejde cez 2000 ot.

    Podobny problem som mal a bolo to sposobene naftou. Pomohla vymena palivoveho filtra a precistenie trubky pred filtrom.
×
×
  • Vytvořit...