Přejít na obsah

Stráňa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    956
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Česká Třebová
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    261019486
  • Webová stránka
    strana.rajce.idnes.cz/

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Stráňa's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

24

Popularita

  1. Ještě se zeptam da se naklonovat(naparovat) jednotka treba z vrakace, uz pouzita, nebo se musí sehnat uplne nova?
  2. Ahoj no shoduje se tady ma tom dost lidí , tak to nesjspise tak bude. Dotaz pro vsechny, jak postupovat pri vymene, sehnat na vrakaci podle vinka a staci vymenit nebo se musi udelat nejaka konfigurace? Mizo a tomu nahrali v peugeotu jenom bsi jednotku nebo u toho musi byt i auto?
  3. Ano doufam ze autoelektrikář si s tim poradi, ale auto jde na dilnu az na zacatku unora. Do te doby zkousim rady tady z fora.
  4. Zasekly startér nevím, ja mam úplně mrtvo pri otočení kličku. Ja si rikal i ta spinacka jestli neni spatna.
  5. Ano radio jsem nemenil. BSI jednotku chci vyndat ze zvědavosti, pokud tam nebude znatelně neco v haji nic s ni delat nebudu. Nechci to podělat jeste vic.
  6. Ano radio jsem nemenil. BSI jednotku chci vyndat ze zvědavosti, pokud tam nebude znatelně neco v haji nic s ni delat nebudu. Nechci to podělat jeste vic.
  7. Tak pojistka vyměněna, kostra od motoru zkontrolovana, vse se zda byt dobre. Jeste bych chtel vyndat tu bsi jednotku a dat nazkouknuti známému ektrikari. Kdyz zapnu radio tak neustale pipa. A ještě novy poznatek, v motorové casti neco bzučí, jakmile otočím klickem a neco zkousim . Natočil jsem i video, nevim jestli jsem pude dat.
  8. Starter netočí, OK odpoledne zkoukne zminene veci a vyměním pojistku. Kde najdu tu bsi jednotku?
  9. No to bohuzel nemam od koho, ale diky za tipy, jeste dotaz, co by se muselo udelat kdyby se měnila ta BSI jednotka, musi se to nejak spárovat. Koukal jsem na vrakacich se hodne prodava set(ridici jednotka, bsi jednotka a spinacka).
  10. Budíky se nerozsviti po otočení, uplne mrtvo.
  11. dobře díky, ještě poradíte kde je přesně ta BSI jednotka, četl jsem něco pod volantem a zvládnu ji vyndat?
  12. HonzaZ: ja pojistky kontroloval jen vyndáním, neměřil jsem, díky za radu ChouLu: toto mi bylo už řečeno, musím zkontrolovat, koukal jsem na kostru od baterky, zdá se být ok, je vidět i na kostru k motoru, případně kam vede kabel, nevím kde hledat? Díky všem za rady
  13. ahoj, interval radia nevim, zjistim....BSI jednotka je řídící jednotka? opravuje se? nebo je lepší výměna?
  14. Ahoj před měsícem mi kleklo auto a to doslova, musel proběhnout odtah, jedná se o P407sw 2.0 HDI r.v.2005. Shrnu co se událo, přijel jsem do krámu a už neodjel, do té doby se auto chovalo řekl bych normálně(nějaké poznatky pak napíšu). Přišel jsem k autu a už nešlo ani odemknout dálkáčem, odemkl jsem klasicky(centrál funguje), po zasunutí klíčku a otočení se nic neděje, vůbec nejde napětí, na první pohled to vypadá jak kdyby tam nebyla baterka. Co na autě funguje: momentálně jde odemknout dálkáčem, předtím nešlo, jdou zapnout světla,pustit rádio(když se pustí začne v něm pípat), jdou pustit výstražná světla(blinkry),jdou stěrače a svítí komplet osvětlení vozu Co se zkoušelo: prvně jsem zkoušel novou baterku, prošel pojistky, víc doma nevymyslim, pak putovalo auto do místního servisu, tam taky na nic nepřišli, diagnostika nejde připojit, někde se ztratilo napětí, poznatek-jediné co jsem pozoroval v poslední době, jakoby zakřupání palubky po nastartování, nevím zda může něco znamenat Jsem objednán k místnímu autoelektrikáři, ale pán je celý leden v lázních, tak se snažím hledat sám a zkouším to i tady, prosím o jakoukoliv radu, nasměrování jakou cestou se vydat, tip co zkusit. Díky
×
×
  • Vytvořit...