Přejít na obsah

paawe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

paawe's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dám. Bohužel mám, ale v autě jiný typ rádia RD3 než je v tomhle servisním manuálu a k němu se mi ještě nepodařilo schéma sehnat.Snad je to jen otázka času.
  2. Díky.S tím už nebude problém dodělat do rádia vstup pro mp3 přehrávač.
  3. paawe

    RD3 AUX

    Narazil jsem na tenhle článek, buhužel je italsky, rozumí někdo? http://www.307club.it/portal/index.php?id=23,32,0,0,1,0 Jendná se o vytažení aux vstupu, nebo ne? Dík
  4. paawe

    depollution system faulty

    Áno, i já si myslím, že to je souhrná hláška pro potíže motoru. I mě přestala po výměně palivového a vzduchového filtru chodit.
  5. paawe

    PIN

    S radostí provedu a děkuji za rychlé info :-)
  6. paawe

    PIN

    To jsem zvědav, co ti přijde. Tady mi prostě řekli, že se s tim nesetkali, a že je to určitě jen samolepka s VINkem.Ale že by si tim byli stoprocentně jistí to si nemyslím. Dej vědět, jak jsi pořídil.
  7. paawe

    PIN

    Tak nevim... Volal jsem do servisu (česká lípa) a tam mi řekli, že tenhle štítek mi rozhodně nepomůže, prej je to jen samolepa s VINkem. Zkoušel to někdo ověřit ? Dát za klíč s DO přez 4k se mi opravdu nechce (2000 klič, 1600 carpass, 500 programování) :-(
  8. paawe

    PIN

    Chtěl bych vědět, zda existuje levnějěí způsob, jak zjistit PIN nutný pro aktivaci nového klíče, než je zakoupení carpassu (1600,-). Vozidlo (307-MR2005) mám z druhé ruky a carpass s kodem jsem k němu bohužel nedostal :-( Za odpověď předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit...