Přejít na obsah

emo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

emo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Predné stierače nefungujú pri mrazivom počasí. Môže byť voda v motorčeku?. Pripadá mi to tak,že ked sa rozmrazí potom funguje. Ten istý problém som mal aj minulú zimu ked mrzlo. Celé leto v pohode. Teraz v zime zas problém. [upravil dne 26.11.2008 emo]
  2. emo

    P 306 smerovky

    Dnes to zase všetko fungovalo. Asi to bude nejaký zlý kontakt. Musím na to mrknúť. vďaka za tipy.
  3. Nazdar pežoťáci, na mojej 306 1,9 DT r.v.96 na ceste do práce zrazu prestali fungovať smerovky. Ani ťuk. skúšal som aj výstražné smerovky. Nefungujú ani tie. Viete mi niekto poradiť?
  4. emo

    Práskání v kloubech dveří

    tiež som mal ten problém a dotiahol som tie 2 skrutky na sttĺpiku, ako už bolo spomenuté.
  5. emo

    zadní náprava 306

    Jo,jo. Ja som mal tiež podobný problém. Búchalo to halavne pri väčších nerovnostiach. Silembloky sa zdali v poho, ale ked som to rozobral tak boli vnútri utrhnuté. Môj typ pozri najprv silembloky.
  6. 1.Tiež si myslím, že to može byť kĺb. U mňa sa to prejavovalo najprv len pri plnom rejde. Neskôr to klepalo aj pri miernejšom zatočení. Skús vôlu na poloosiach.
  7. emo

    STK - okolie Trnavy

    MYslim, že Autocomodex v Trnave je o.k. Aj ja sa tam chystám v septembri.
  8. emo

    Bouchání zadní nápravy

    Ano, ano aj mne to búchalo len na nerovnostiach a pri brzdení. Ked som vymenil už spomenuté silembloky o zadnej náprave ani neviem, že tam je.
  9. Ja som ten odpor menil. Musíš dať dolu kryt ventilátora pod kapotou Poz. 2. Odpor by mal byť v tom otvore pri ventilátore, prichytený o karosériu.
  10. emo

    1,9 TD SPOTŘEBA?

    Ja mám 1,9 TD sedan ´96. Mesto robím spotrebu asi 7l, ale nie je to žiadna úsporná jazda. Mimo mesta pri 110-120 km/h 6l. Pri 90 km/h pod 5l. Takže záleží na tom ako sa jazdí.
  11. emo

    15\" kola dřou o podběhy

    Ja mam po GO zadnej nápravy ( 306 1,9 TD sedan) a na torzkách to mám zdvihnuté na maximum. Ked zaťažím auto niečo do kufra a 5 ludí, tak mi to občas šúcha o podblatníky. Mám 185/65 R14. Tiež neviem čo s tým. Asi je to u 306 tak?!
  12. emo

    306 rozvody, kdy a za kolik

    Ahoj, mam 1,9 TD. Menil som remen pri 145 tis ked som auto kúpil. pre istotu. Teraz mám 215 tis a idem menit komlet rozvody. Mna vyšla komplet sada aj s vodnou pumpou na 3.500 sk.
  13. dík oddie. skúsim sa na to pozrieť.
  14. Nazdar, zbadal som tému otáčkomer. Mám 306 1,9 TD a otáčkomer mi blbne už vyše roka. Občas prestane ukazovať. Ked dostane ranu z hora po palubovke niekedy si to rozmyslí. neviete kde by mohla byť chyba?
  15. emo

    xenony H1 do 306

    Verim že tam má H1. Ja mám model 96 a mám originál svetlá H7+H1. H1 sú dialkové. Ja som svievietivosť riešil žiarovkami. Kúpil som Osram Silverstar. Vraj má 50% lepšiu svietivosť. Celkom tomu verím. Odšli mi, tak som tam teraz dal obyčajné. Mám pocit že obyč.svietia podstatne slabšie.
×
×
  • Vytvořit...