Přejít na obsah

Cyberfly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    114
  • Registrace

Cyberfly's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ked by mal v technicaku 1.6 a sedelo by VIN tak je to v suchu nie? Lebo sa mi dost paci
  2. Zdravicko, Chcem sa opytat odbornikov ci sa vyrabala 205 1.6 GTi vo verzii Roland Garros? Po chvilke googlovania som nasiel len ze Garros sa robil len ako 1.4, opravte ma ak sa mylim. Inymi slovami co si myslite o tomto aute: http://peugeot-205.autobazar.eu/16-gti-id748784.html ? Dakujem za odpovede. [upravil dne 29.10.2008 Cyberfly]
  3. Cyberfly

    P 306 dvere vs. rok výroby

    Zdravim, Ja menim teraz dvere tiez, moj poznatok je ze zo sedanu sedia na hatchback. Mozno to bude tak isto aj s combikom.
  4. Cyberfly

    Elektricke stahovanie okien

    Zdar, Ked som sa v tom ja sparal tak jedine na co som prisiel bolo, ze nefunguje stahovanie ked je jeden zo spinacov nezapojeny, a ked som zapojil oba tak to slo. Neviem, asi som neporadil ale snad.
  5. Cyberfly

    Modely WRC

    Zdar, Perfektne, uz len velmy malo ludi sa zaobera takymto sposobom relaxu. Ja som staval kedysi z ABC vesmirnu stanicu MIR alebo ISS, tak davno ze si uz ani nepametam co to bolo. Ale jedine co som postaval bol Sojuz potom ma na to presli nervy a zacal som stavat lietadla z balzy. Drzim palce pri dalsich pracach a silne nervy.
  6. Cyberfly

    cena

    Zdravim, Nieje ti vidno obrazok, alebo si nam zabudol napisat o co sa jedna.
  7. Zdravim, Pokial sa ti jedna o dorobenie otackomera, tak ja som hol len zapojil do palubovky a funguje.
  8. Zdravicko, Skus pohladat v sekcii bazar, je tam dost p306 na suciastky. Ostatne aj tento prispevok tam parti.
  9. Cyberfly

    Relé tlumené/dálkové světla

    Zdravim, Napis nam ako si to vyriesil.
  10. Cyberfly

    palubní počítač

    Zdar, Ako povedal virnik tak sa tam podla mojich znalosti nikdy nedavali. Viedla sa tu o tom dlha diskusia niekde, staci pohladat.
  11. Cyberfly

    Zadní vrata

    Zdravim, Este som si spomenutl ze nove modely maju ostrekovac zadneho skla hore nad nim, tam kde mas ten silt. Stary model to mal priamo v stieraci.
  12. Cyberfly

    peugeot 306 - záhada

    Zdar, Neviem, v relakoch som nikdy nemal jasno ktory je na co, lebo k nim nemam ziaden popis, ani schemu. Nejake su pri poistkach, niektore tusim v motore a dokonca niektore v palubovke.
  13. Cyberfly

    peugeot 306 - záhada

    Zdar, Pozeral si tie poistky? Mozno este poistky v motore skontroluj. Potom ziarovky a nakoniec asi packu svetiel pri volante. Nic konkretne ma ale nenapada.
  14. Cyberfly

    306 pomoc

    Tak tam urcite nemas vahu vzduchu, takze ked odpojis lambdu tak sa nepohnes z miesta.
  15. Cyberfly

    Neukazuje Palivoměr 306

    Zdar, Mal som podobny problem. Tiez mi ukazovalo blbosti. Stacilo vytiahnut plavak z nadrze a vyrovnat ho, doteraz si to neviem vysvetlit ako sa mohol na nom ohnut uchyt, ale odvtedy funguje spolahlivo. Urcite budes mudrejsi ak ho vytiahnes a pozries sa na neho. Je umiestneney pod zadnym sedakom, mal by si tam mat jeden alebo dva gulate cierne krity, podla toho ci mas plavak spolu s cerpadlom benzinu alebo nie. Das dole ten krit a plavak je tam uchteny takym srobovacim kruhom, byva dost problem ho uvolnit ale trocha sily a pohne sa.
×
×
  • Vytvořit...