Přejít na obsah

RUMcajs40vol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

RUMcajs40vol's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Čau 106-tkaři, mám takový menší problém, a to takový, že nevím jakou baterku (označení, typ .... atd.) zakoupit do centrálu. Při koupi auta jsem tam měl nějaké dvě, ale byly moc velké (vysoké) a tudíž plast na klíčku přesně nelícoval a sem tam se mi stalo, že při startovani jsem oddělil spodní část od vrchní:-/...Při koupi jsem to neřešil, protože auto mám od kámoše, zdálo se mi to jako prkotina kterou doladím, no rok se sešel s rokem a začiná mě trošku sr*t, že pořád klíček rvu do zámku (v noci je to trošku dřina:D)...Zkoušel jsem se zeptat v prodejně autokelly, tam mi moc \"přjemný\" pán řekl že to vůbec nemají a tak jsem naivně šel do hodinářství a vytáhl ty dvě baterky, jestli nemají 2 plošší, nebo jednu co by tam přesně zapadla, po 15 minutách jsem to vzdal a šel domů A tak prosím o radu, jestli jsou tam 2 nebo 1 baterka, označení, typ, volty a třeba i nějaké foto a nebo kde můžu tyto baterky zakoupit... Díky všem:)
  2. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    Taktez jsme o tomhle uvazoval...bud nejake 15" nebo sirsi pneu, prtz to vypada jak koza:D takove galusky:myslim
  3. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    Kua...už musím sehnat nějaké ty hezké 15" za dobrý peníz ať se taky můžu chlubit:D
  4. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    106ka : Hezké, hezké O kolik to máš zatím snížené? předek i zadek, teda jestli vůbec máš
  5. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    kujon106: Nadherny stroj!! Ale myslim ze mi budou stacit ty 15-tky, zase takovy satan nejsem abych tam mel 17-tky:myslim:D
  6. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    jakub106GTI : KUa ne malo, ale proklate malo:) Ale uz kutim jak by se to dalo nejak zaridit:) Cizina jedine, kamosi jezdi do IT, ale az pristi rok, ted mi to jeste zatim staci:)
  7. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    No tak to ti blahopreju;) Taky jsem chtel mit takove dabla doma:(
  8. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    Jo tak to je on!! Koukal jsem na neho na netu;)
  9. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    jakub106GTI: No tak jako staci, jak jedu sam, jak jedu ve ctverko tak uz to jde hodne poznat, je to slaboucke, potreboval bych nejakou hracku, at si ti curacci v bavorakach nemysli:D:D Ne sranda:D Byl jsme zvkly na Fabii 1.4 MPi takze to docela jede:) Jinak nejsme z Jicina, bydlim kousek od Frdku-Mistku;)
  10. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    jakub106GTI: A to mas 1,6 16V ze? A koupil si ho nekde v Cechach ze? Teda jestli si tento inzerat dobre pamatuju...Puvodne jsme chtel taky 1,6 16V bud Saxo nebo 106 byli mi to jedno, jedno Saxo jsme se mel jet podivat ale nechtel ho nakonec prodat a 106 jsme mel taky zamluvenou ale borec mi to prodal pred nosem osel...tak jsem navstivil kamaradovou garaz a mel tam tuhle 106-tku, byla burnuta na pravy predek, udelal mi solidni cenu a jeste kdykoliv s emi neco posere tak za nim muzu dojit a on to da dokupy:)
  11. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    jakub106GTI: Hezké kolečka:) btw: Neprodaval si tohle auto? Nebo nekoupil si ho ted nekdy? No ja tam mam prave 165/60/r14 coz je takove ... no... No o tom jsme taky uvazoval tam nahodit jiny rozmer pneu, jelikoz ty 165 mam uz docela sjete, takze stejne bych musel do novych pneu, tak spise zvazuju ze koupim r15 uz obute, nejlepe na rozmer 195/45...a nejlepe s Xsary VTS, ty kolečka se mi hodně zamlouvají:)
  12. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    kujon106: jo určitě to zkusím...ale 16", kurde, to musi byt mazec:o:) Peto670: No zatim nemam zkusenosti s nasima cajtam, zatim me moc nekontrolovali a kdyz jo, jel jsme v aute co nebylo ani trosku natunene;) Ale mam kamose, co jsou starsne hovada..Koupili BMW 318i a narvali tam motor ze sedmicky, tusim ze to byl 3,5litr..a zatim jim to prochazi:cool: Bohouš: no to nevim, zas takovy znalec 106-tek nejsem:roll
  13. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    Díky za pochvalu:) No já vím, že po tomhle cajti jdou...ale tohle zkusím risknout:) Myslím že by autičko mohlo vypadat ještě lépe s těma 15-tkama, ikdyž vím že spotřeba pujde nahoru (ale to snad nějak přežiju)
  14. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    ha....super:)zmensil jsem rozmery fotky a je to tam... A ted by jste mi mohli poradit s tema kolama please:)
  15. RUMcajs40vol

    Kola 15"????

    No kurde, dam to tak jak rikas, prilohu adam nahled anic tam nevidim....
×
×
  • Vytvořit...