Přejít na obsah

dýzl

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    1 241
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

dýzl vyhrál naposled 30. září 2023

dýzl měl nejlépe hodnocený obsah!

2 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Citroën
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jindřichův Hradec
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    mirakrizek@centrum.cz

Návštěvy profilu

3 598 zobrazení profilu

dýzl's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

354

Popularita

  1. dýzl

    Český vozový park

    Jj v roce 1997 jsme měl asi nejstarší auto-rv 1972 a byl to "staříček" Fiat Polski 125p 1300, Nejmladšímu bylo při pořízení 13 roků a asi půl roku od koupě přišlo díky DN omlazení o šest roků -do komplet auta bez motoru a převodovky šel tento celek z bouraného- byl to Seat Ibiza 1,7D.
  2. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    Dnes jsem dceři opravil pant na skříni, opravil jsem si rychlovarku, ne že by to bylo třeba, ale nedalo mi to než půjde do elektrošrotu. Byl špatný kontakt vevnitř pod spirálou. Trochu jsem obrousil, přihnul a funguje. Takže nová je zatím odložena do zálohy. Jo a koupil olej, a mimo palivového všechny ostatní filtry na synovo C4. Palivák nechám na mechanikovi před technickou, za 4 měsíce. Ještě doplnění o ZK. první asi 3, co postupně přišly e-mailem jsem tisknul na bílý ale z tiskárny vylezla černé písmo na zeleném podkladu, aniž bych to takto nastavoval!!
  3. Tak podle VIN je to to co píšeš výš tedy 2,0 benzín typ RFJ viz : VF36D RFJ C21548569 Nyní se podívat a pohledat fyzicky "štítek" na bloku zda je to opravdu RFJ Tedy soudě dle svých aut- C5 2,0i16V - VF7DC FRN C 76316244 Nebo C4-VF7LC 9HX C....
  4. dýzl

    Český vozový park

    JInak z průměru tedy vybočuji, obě auta jsou letos dvacetiletá .
  5. dýzl

    Výmena žhavičov

    Na motoru 9HZ rv 04 při cca 265km prvně měněny rozvody se žhavkami nic neděláno, od té doby najeto kolem 50 000km startuje na výtečně, lépe než benzín RFN s novými svícemi. A to vždy ho mladýmu přeparkovávám, tak mnohdy jej startuji jako benál-klíč do zapalovaní a hned startuji (nesvítí ko žhavení, pokud svítí nechám doběhnout a teprve točím, což se zatím stalo u mne 1x při mrazu dost pod -15°c) takže asi tak. JInak to s olejem ve špajzce trvdí výrobci, každý mechanik doporučuje výměnu !
  6. dýzl

    Výmena žhavičov

    dodS12 není tak trochu rozdíl mezi olejem v převodovce a žhavkami?! já bych řekl že to je nesrovnatelné!!!
  7. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    Tak jako taky důchodce blahopřeji
  8. A v jakém vozidle na jakém motoru? Na starém XUD mělo těleso ftru dole odkalovací ventil, žel nepomáhalo mnohdy ani odkalení ani výměna ftru (osobní zkušenost) pak následoval líh do nafty, nepomohlo, tak jsem čidlo odpojil a bylo. Tam ale byla jen kontrolka na palubovce.
  9. Tak těch kolovejch "nápojů", to by nebyla taková škoda .
  10. dýzl

    Co je to za auto? (po x - té)

    Kdysi dávno na jednom parkovišti stálo, asi 2 měsíce auto . Nápis Montego a 2.0LFXiPodobné snad každému jednomu z tehdešjích kombíků. Ví někdo víc o tom ? tehdy jsem zkoušel google a nic nenašel. Teď jsem si při projíždění starého odloženého HDD jako externí úložiště na toto vzpomněl.Momo ty dva nápisy nic jiného, žádný znak ...
  11. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    Já se dostal k Bigglesovi prvně ne v Ábíčku, ale ve VTM (Věda a technika mládeži) a jako komiks, bylo někdy (nepamatuji-odhadem ) z let 1970 -1975. Možná to bylo i starší nevím, začal jsem chodit do knihovny v PV někdy v 75? tehdy tam měli mj svázané ročníky VTM, ABC, L+K, ohníčky sedmičky. Začal jsem je kupovat po 89 z nakladatelství Toužimský a Moravec a něco od Riopres. Přestal jsem je sbírat ze dvou důvodů-málo místa a pak další, pro klid v rodině, mojí se to nelíbilo, že zabírají místo pro jiné věci. inu ženská.
  12. dýzl

    Co jste dnes udelali...

    Medvěd-e kolik jich tedy vlastně je? Mám asi 40? titulů než jsem to vzdal.
  13. dýzl

    Za kolik tankujete?

    v JH, před chvílí na pumpdroidu a ceny šli dne zase o něco výše, benzín o 0,60 kč a nafta o rovnou korunu víc. Euroiol na Pražské N95 za 37,70 a Optimal 95E 38,20. Ostatní místní čerpačky mají 3-7 dnů staré , neaktuální ceny.
  14. dýzl

    Za kolik tankujete?

    T-Ono Jiráskovo předměstí JH-v pondělí obyč.nafta 35,50 -včera už za 35,90. Natural tedy E10 taktéž za 35,90. N98 za 37,90 a diesel plus za 36,5. A aby to bylo úplné , LPG 15,90.
  15. dýzl

    Kvíz

    Weri 605 : zradilo mě Brno..? Na Moravě.. to je kde. To je ta malebná Jihomoravská víska . kde cajzli (zejména obyvatelé Pražské vesničky) mají-mohou mít problém domluvit se .
×
×
  • Vytvořit...