Přejít na obsah

pavel81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Kontakty

  • ICQ
    227132088

Profilové informace

  • Město
    Šternberk
  • Stát
    Česká republika

pavel81's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pavel81

    okrasné lišty na nárazníku

    Čau lidi. Já sem tu stříbrnou okrasnou lištu měnil na zadním nárazníku na novým modelu sedanu a stála mě nějaký 400.- Kupoval sem to v Auto Kelly. Tak nevím jestli by to nešlo nějak poupravit na kombika, zaříznout nebo tak něco. Opravdu neví jak to vypadá na tom breaku!
  2. pavel81

    Problémy se sousedy

    Ono nejde jen o ty popeláře, ale co taková záchranka nebo hasiči. To by se pak divily kdyby jim shořel barák.
  3. pavel81

    privesok na kluče ?

    Tak toto sem nedávno koupil na Aukru, ale na 406 tku.
  4. pavel81

    Problémy se sousedy

    Ještě že se mě to netýká, v tomhle není o co stát? Psal si že naproti přes cestu ty husy parkujou. Ale když parkuješ na komunikaci tak musí zůstat (a to nevím přesně) 6 metrů na průjezd. Nevím jak je to tam u vás reálný. Je to jen moje doměnka.
  5. pavel81

    Blikající kontrolka AIRBAGU

    Mě to dělalo taky a problém byl ve vypínání airbagu spolujezdce. Rozdělal sem to, vyčistil a složil a od té doby mám klid. Mám na mysli ten otočnej mechanismus co se ovládá klíčem a je to u ruční brzdy.
  6. Na icq jsem Tě snad ještě neviděl online, tak pokud víš něco nového, tak to můžeš napsat sem, určitě to bude zajímat víc lidí. Je to PU 2154 A
  7. Čaute. Nevíte jestli je nějakej extra problém s přihlášení nového klíče (s krypto čipem) k jednotce v autě? Dneska mi říkal chlap ve výrobně klíčů, že to není problém a že to je během několika minutek (přes diagnostiku) hotový. Nevíte o tom někdo něco?
  8. pavel81

    okno řidiče

    Ok. Prozatím chlapy děkuju, vyzkouším a uvidíme.
  9. Čaute lidi. Před několika dny si ze mě auto udělalo trochu srandu a začalo si samo od sebe otvírat (po kouskách) okno u řidiče. Docela mě to pobavilo, ale kdyby se to už neopakovalo, tak bych se nezlobil. Co to muže způsobovat, popřípadě jestli ste se s tím už někdo nesetkaly? :mrk:mrk
  10. pavel81

    folie P 406 Combi

    Já mám sice sedan, ale nechal sem si to dělat asi před dvouma měsícema u jednoho kluka co se tím živí v Ostravě. Stálo mě to 3500,- i s homologací. Měl to hotový za necelý dopoledne a je to fakt supr.
  11. pavel81

    nový typ retardéru

    :potlesk
  12. pavel81

    FM Trasmitter

    TRUNDIKu, ty už ho jako nechceš a nebo si to myslel jen na zkoušku?
  13. Čaute lidi. Zajímalo by mě jestli někdo používáte Fm transmitter a jak s ním jste zpokojeni?
  14. Čau lidi. Nevíte někdo jestli se dají koupit ty silikonový gumičky (okýnka) co jsou u dešťovýho senzoru pro správnej kontakt ze sklem? Jedno mi chybí, zkoušel sem to nahradit jiným ale není to vono.
  15. pavel81

    Dazdovy senzor

    Čau lidi. Nevíte někdo jestli a popř. kde se dají sehnat ty silikonový podložky (okýnka) co jsou na tom čidle. Zjistil sem, že mi tam jedno chybí.
×
×
  • Vytvořit...