Přejít na obsah

Silvo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

Silvo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Silvo

    automaticka převodovka

    Ja síce mám Citroen C5 2001 s 4HP20 a olej sa tam mení podľa návodu s pomocou diagnostiky pri určitej teplote a v presnom množstve. Menil som už raz cez servis automatov pri Olomouci fi. KAPS)
  2. Silvo

    denní svícení

    Denné svletlá upravuje vyhláška ... nemusia byť zapísané v TP ani nemusíš ísť na STK, musia byť homologizované - to znamená , že okrem písmena E s číslami homolgizácie tam musí byť označenie RL !!! (priamo na skle svetla, alebo ak je to združený svetlomet ako má trebárs Audi alebo MB tak je to na telese svetlometu) toto musí policajt ovládať. Pri zanutých denných svetlách nesmie svietiť !!! žiadne iné vonkajšie svetlo na aute a musia sa automaticky zapnúť po naštartovaní !!!(nie samostatným vypínačom) a zhasnúť po zapnutí parkovačky alebo obrysoviek. Dorábané pásiky ... sú len o benevolencii policajta. Myslím , že tu na fóre sa toho písalo viacej. Všetko okolo svetiel rieši dokonale vyhláška a predpis EHK - policajt môže kontrolovať plnenie.
  3. Silvo

    tak jak slovaci

    Aj Česi budú pomáhat Eurami : dnes som si kúpil český časopis \"Digitální Foto magazín\" v cene 8,13 € / 149 Kč . Oficiálny bankový kurz 25,57 Kč za € , časopis 18,33 Kč za € .
  4. Silvo

    ostrekovace svetiel

    Fungujú pri zapnutých svetlách spolu s ostrekom čelného skla ale žerú strašne moc vody.
  5. Ja pridám toto : občas som v Rakusku a idem aj do Lidla. Nemecká múka do domácej pekárne chleba za 0,99 € - to isté na Slovensku 1,47 € . To som ešte neporovnal akciový leták : minimálne o 20% na Slovensku drahšie. Dobre na nás ryžujú.
  6. Silvo

    rozdíl cen - to je síla

    Moja skúsenost : ak si myslite, ze v origo servise dostanete podla ich samochvaly originál dielce tak sa obcas aj mylite. Pri mojej vcerajsej navstave nemenovaneho \" ! Autorizovaneho servisu\" dofrcal autorizovany zasobovac z Auto Kelly a panovy pri pulte s náhradnymi dielmi odovzdal dodací list s \"origo - no name\" dielmi a vylozil s auta narazniky, kotuce vyfuky ... Ja z autorizáku kupim uz iba to co na e-shope nezozeniem.
  7. Silvo

    LED světla pro denní svícení

    Vyhláška a predpis EHK: stretávacie svietlá môžeš (musíš ak nemáš denné - homologizácia RL) použiť iba súčasne s ostatným osvetlením - inak je to zásah do konštrukcie auta. Originál denné svetlá (homologizované RL) sú nepovinné ale pre vlastnú montáž nepotrebuješ schválenie ani STK. Pri svietení RL nesmie svietiť žiadne iné vonkajšie osvetlenie a kontrolka je nepovinná. Citované z vyhlášky.
  8. Silvo

    roletka zadniho okna - kombi 406

    Oprava : pre honza406.
  9. Silvo

    roletka zadniho okna - kombi 406

    Pre BV406 : Prosím Ťa, kde si to objednal alebo kúpil a kto je uvedený ako dodávatel, práve takéto hľadám - čo majú to zaoblené závesné uško. Tie čo mám ja sú moc ostré hrany a dcéra sa na tom stále zavadzuje (mám ich na bočnom okne).Dík.
  10. Silvo

    Rolety-stínítka na 806

    Prosím Ťa, kto to vyrába /značka/ a za čo a kde si ich kúpil.Dobre vyzerajú.
  11. Elektriku potiahneš cez prechodku k centrálu a napojíš namiesto pôvodného blinkra. Podla vyhlášky a predpisu EHK môže mať osobné auto iba 1 bočný blinker na každej strane. Čítal som to ale čísla predpisov si nepamätám. Dieru po blinkri na blatníku by som zakril nejakým označením ako má Koktávka alebo Fóbia.
  12. Ja som to na starom aute dokupoval. Volá sa to modul dovierania okien. Jeden modul je na dve okná .Predáva to firma MOLPIR .Funguje to s centrálnym zatváraním. Po zamknutí sa ti automaticky zavrú okná. Nepamätám si už cenu , ale cca 1600 Sk.
  13. Silvo

    Taky lahsi tuning - hotovo+fotos

    Tu je predpis podla EHK o prestavbe Halogen na Xenon. Môj známy dostal v Rakúsku pokutu 200€ za nepovolenú montáž HID Xenonov ani sa s ním dedebatovali, chceli mu zobrať i ŠPZ. Takže som hladal predpisy i pre denné LED svetlá. Všetko je na verejnom portáli MDPT SR (predpisy sú zhodné s EHK)http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=59741 http://www.testek.sk/files/xenon.pdf
  14. Silvo

    denni světla na 406

    Tu je odkaz z verejného portálu MDPT SR o prevádzkovom predpise pre denné svetlá http://www.testek.sk/files/denne_prevazdkove_svietidla.pdf ( je zhodný v súlade s EHK prepisom ) [upravil dne 11.3.2009 Silvo]
  15. Prosím o radu na návod posuvnej plošiny v garáži.Niekedy dávno som tu videl návod (neviem ho nájsť) a foto o plošine na ktorú sa vošlo autom a to celé sa posunulo do boku v garáži a tak sa tam potom vošlo aj druhé auto. Dík.
×
×
  • Vytvořit...