Přejít na obsah

vilta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

vilta's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. vilta

    Náhlá ztáta výkonu

    Mě to dělá taky. Někdy mi dokonce začnou klesat otáčky a nakonec mi to chcípne. Jsem z toho už uplně v pasti. Mám vyčištěnou nádrž a teď se chystám na palivový filtr. Tak snad to bude lepší.
  2. vilta

    Zadní náprava

    nemyslím dávat nápravu z 306ky na 205ku ale ze tu 205 prodám a koupím si celou 306 v dieselu.uz jsem měl dvě jednou 1,9d a pak 2,0td a nestěžoval jsem si.jsou to supr auta.proto ho chci zase.sice ted zarizuji bejvák tak nejsou chechtaky ale budou.
  3. Ahoj. Chtěl bych se zeptat zda zadní náprava je u všech P205 stejná, nebo se liší rokem, obsahem atd. Mám 205ku a uvažuji si pořídit 306. Ta moje je rok 1992, 14xs, 3-dveř, okna v elektrice,střešní okno, elektrony plus zimní i s diskama. Motor absolutně bez problému. Má to pouze jeden háček a to, že momentálně mám zadní nápravu unavenou-trochu klesla ale ještě se nerozjíždí do áčka. Kolik za ní mohu chtít. Prosím poradťe chci ji prodat strýci ale nechci aby mi pak rekl ze jsem mu prodal mr..ku za hříšné prachy (uvažoval jsem neco kolem 18 tis.). Jestli můžete tak mi prosím odpovídejte emailem. Díky moc. [upravil dne 22.10.2007 vilta]
×
×
  • Vytvořit...