Přejít na obsah

HWSpeedy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

HWSpeedy's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. HWSpeedy

    Upevňovací šrouby kol

    Tak to zas vypada na nejake specialni reseni ala Peugeot. Napriklad koncernova auta maji stejne srouby na plechy a na origo elektrony. Ale vubec bych se nedilil.
  2. HWSpeedy

    Upevňovací šrouby kol

    No nevim jak to kolega z predchoziho prispevku resi, ale obvykle je to takto. Origo elektronu pouzivaji stejne srouby jako jsou na plechy. Vetsinou zakulacena dosedaci plocha sroubu. Kdezto univerzalni elektrony maji srouby s rovnou do\sedaci plochou. Takze pozor na to. Ale jelikoz ty mas origo elektrony, tak by ti to melo sedet.
  3. HWSpeedy

    Páčky v P307

    Tak jsem vymenil ty packy a vse funguje nadherne az na jedno. Az zatocim po nastartovani volantem, tak se rozsviti kontrolka ESP. Poradi nekdo, jestli to na 100% neumi ta elektronika pacek nebo by to mohlo byt napriklad spatnym natocenim toho kolecka na tech packach ktere prenasi signal na airbag a asi bude snimat i natoceni volantu?
  4. HWSpeedy

    Páčky v P307

    Tak to zkusme. VIN je VF33HRHSB83472929. Diky
  5. HWSpeedy

    Páčky v P307

    No a podle toho cisla to ty nepoznas? Nebo nekdo jiny kdo ma k dispozici nejakou databazi dilu?
  6. HWSpeedy

    Páčky v P307

    To auto jezdil kolega a ja ho davam tak nejak dokupy aby si ho brali ted kolegove na sluzebky. Jinak tam byla nejaka drazsi oprava ale nevim nic blizsiho. Zkusim se pozeptat. Jinak zde je seznam co jsem uz resil ja: - hromada zarovek - rozprskla vzpera patych dveri - auto prestalo uplne tahnout - vymena ventilu regulace tlaku turba - zadni kotouce 2x 4000,- :-( - ANTIPOLUTION FAULT - vymena EGR ventilu - plastove krupnuti pod volantem pri jednom zatoceni - ESP se vyplo, airbag deaktivoval - to ted prave resim s tim panelem pacek pod volantem - auto netahne pokud je studene - turbo zabere az tak kolem 3000 otacek - sranda je v tom, ze se to projevi obcas i u tepleho motoru napriklad po zastaveni u pumpy - mozna prijde destrukce setrvacniku - priznaky se objevuji Je fakt, ze predchozi ridic spis jenom jezdil nez by o to nejak dbal. Ale co pry funguje naprosto spolehlive, to je sklapeni zrcatek po zamceni :-)
  7. HWSpeedy

    Páčky v P307

    Netusi tady nejakej odbornik, zda pujdou zamenit packy s oznacenim 96477544XT za puvodni packy s oznacenim 96542560XT? Ovladani maji oboje na vsechno akorat netusim, jestli vsechny podporuji ESP.
  8. HWSpeedy

    Páčky v P307

    Ad Valeo páčky. Pokud ty originální stojí zaprd, tak bych šel určitě s klidným svědomím do Valea -> horší než ty původní určitě nebudou Ad brzdové kotouče. To bude stejný jako u těch páček. Není nutné kupovat za každou cenu originály. Určitě se najde "náhrada" za skoro poloviční cenu, ne? A nevim člověče co sem taháš kotouč za 4 tisíce, když Ferodo na zadní nápravu 307mičky Break stojí 1430,- s DPH (a Starline je za 571,-) Ty kotouce byly jako ukazka co vyrobce umi udelat. Jde o to, ze od urcete serie (nebo mozna jen pro nejake modely) tam davaji zadni kotouce s loziskem dohromady. A proto ta cena. Ty Feroda nebo ATE jsem myslel puvodne taky.
  9. HWSpeedy

    Sekce Vrakoviste ???

    Presne i to je muj nazor. Jsem tady sice novej ale i tak. Dat preci jenom 13 klacku za packu blinkru je teda mazec. A napriklad u 307 je tech veci asi povicero (napriklad zadni kotouc na 4 to je taky mazec i kdyz ten bych na vrakovisti stejne asi neshanel).
  10. HWSpeedy

    Sekce Vrakoviste ???

    No ale snad vsichni nejsou takovi, nebo jo?
  11. HWSpeedy

    Sekce Vrakoviste ???

    Jenze vetsina takto nalezenych prispevku je ve stylu - "Tak to zkus na vrakovisti" a podobne. Treba na Oplu jsme meli opravdovy udrzovany seznam vrakovist s kontakty a pripadne popisem co tam maji za veci nebo co naopak nemaji. Nic takoveho tady neni?
  12. Mozna budu vypadat blbe, ale obcas se tu nekdo odvolava na sekci Vrakoviste a ja ji nemohu za boha najit. Nakopne me nekdo?
  13. HWSpeedy

    Páčky v P307

    Ma nekdo zkusenost s packama z roku 2004. Konstrukce je uplne jina nez je na fotkach u Mildy z 30.5.2005 a navic debilni. Nejde to normalne slozit bez problemu dohromady. Co proboha ti Francouzi porad vymysli (napriklad jeden brzdovy zadni kotouc za 4000)? A ma nekdo zkusenost za packy od Valea? Jsou o trochu lacinejsi.
×
×
  • Vytvořit...