Přejít na obsah

Haness

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Hanes
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Haness's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Haness

    Vyměna Źhaviček

    Ty trubky odmontuj,bude se ti to líp dělat.Třetí trubku ze strany od řdiče jsem odmontoval ze vstřiku i z čerpadla,čtvrtá stačila jenom na vstřiku,opatrně ji napružit a pak šla žhavička povolit.
  2. Čau chlapi,mám problém s délkou žhavení.Po nastartování jde proud do žhaviček ještě 15.sec,žhavičky stále žhaví,a je jedno jestli je motor ohřátý nebo studený.Žhavičky jsou k.o.Co hlídá delku žhavení?.
  3. Měl jsem podobný problém,akorát mě nesvítila kontrolka autodiagnostiky.Problém byl v zapalovači cigaret,auto jem chcípal vypnutím světel:o.Startoval jsem tak,že jsem zapl světla a otočil kliček jak při klasickém staru.
  4. Haness

    Jezdím na olej

    Zřejmě na ten olej jezdím jenom já.Mědvěd psal že by do svého auti nenalil nic jiného než naftu,ale je ta nafta tak kvalitní.Dnes mě borec co mě servisuje auto ukazoval nějaké komponenty z čerpadla ze 406.td(auti patří jeho tátovi),ty věci byli normalně rezavé.Auto jezdí pouze na naftu. (neumím sem vkládat fotky,jinak bych vám ukázal co taky dovede nafta) [upravil dne 24/6/08 Haness]
  5. Haness

    Jezdím na olej

    A kde mají Litr oleje za tuhle cenu, už tak dva měsíce, možná tři vyletěla cena oleje na 29kč za obyčejnej sojovej olej, o slunečnicovým kterej stál dříve tak 24 ani nemluvim, ted je tak na 39kč. Takže nejlevnější olej kterej je nějaký michanina u nás seženeme za 28kč, pokud mají někde za 22 tak napiš kde;) Ceny v Náchodě neznam,u nás je cena 24.50,ale dva týdny nazpět jsem bral v PENNY litr za 19.50 byla to akce.Musel jsem nákup provest několikrát,abych naplnil plnou na dovolenou.Držme se téma,a né ceny pohonných hmot.
  6. Haness

    Jezdím na olej

    Na značku nehledím,jde o cenu.Hypermarket který ma lepší cenu vyhrál.
  7. Haness

    Jezdím na olej

    Za poslední 3.roky byly zimy pro mě příznivé,takže předehřev jsem nemusel řešit. Filtr jsem za tu dobu měnil dvakrát,pokaždé byl jako nový-neliji tam žádné sračky. Auto jezdí stejně jako na naftu,akorat mě přijde litr na 22kč.
  8. Haness

    Jezdím na olej

    Nafta?toto palivo má 406-ka vůbec nezná,už asi 53000km:aut
  9. Přizná se někdo kdo ho tam také lije. super:roker [upravil dne 14/6/08 Haness]
  10. Haness

    Co to tam je a není ?

    Jestli tim tam ta díra opravdu hodně chybí,tak se stav,mám kvalitní vrtačku.:roker
  11. Problém odstraněn-repase startéru-1100kč. Děkuji všem za rady.
  12. dobra ale byl jeste mezi typ ktery nemel klavesnici jako immo ale byl v klicku ne Tak to je asi můj případ.Dnes jsem zkoušel startovat přes 80aH baterii(novou),motor pořád točí pomalu a nenaskočí.Nemůžou to být uhlíky ve startéru?
  13. Já u mého modelu klávesnici nemám, tak kde mám hledat dál ? [upravil dne 17/2/08 Haness]
  14. zkus máčknout na balonek u přivodu paliva, možná padá nafta.... Kde ten balonek najdu?kde najdu konektory imobilizeru?-Dik.
  15. Ano více startů jsem zkoušel,a nic.A potom,jak jsem už napsal,napoprvé.
×
×
  • Vytvořit...