Přejít na obsah

Radim Miki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Frenštát pod Radhoštěm
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Radim Miki's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Radim Miki

    Klíč k 307

    Cest i tady sem ho nasel.http://www.allegro.pl/item864376374_peugeot_307_kluczyk_pilot_nowy_expres_wysylka.html
  2. Pokud ti to pipa jen u studenecho motoru tak doli vodu do chladice..Pri teplem nevim [upravil dne 12/12/09 Radim Miki]
  3. Radim Miki

    307 cc zimní kola?

    Medved ma pravdu 15plech na 99% budou drit o brzdic nebo tam milimetrove vzdalenosti nezi kolem a brzdicem.. Kamos ma hatchback na 15plech tak sem je skusil na moje SW kolo sem nasadil ale jak sem tocil s kolem bylo slyset jak dre ale tocit s nim slo..
  4. Radim Miki

    Xcarlink pro RD4 - prodej

    Ahoj A kolik za nej chces??
  5. JJ dnes to bylo i ve zpravach na nove.
  6. Ahoj S tou teplotou mas pravdu kolem 90 stupnu,ten ventik nevim ale reklamoval bych to v bazaru a tlac na ne at daji aspon 4000.-Hele na kolik te vyslo dodelani tempomatu u Auto Tichy?????
  7. No mi to tet delali na te plnice trvalo to asi 40min. A zprava z te plnicky znela takto:odcerpany plyn 0.36kg-naplneny plyn 0.59kg a vstriknuty olej 020gr.Zadaval tam paramery Peugeot 307 SW rok 2005 muj rok nebyl k dispozici:D
  8. Tato hlaska unblock diesel filter mi vyskakovala taky,asi ti dochazi aditivum.Mrkni pod auto je na ridicove strane pod zadnima sedackama.
  9. S tim nahrivanim opatrne kapota je hlinikova. Pod naraznikem nic noc neni akorat porovnas vzpery.Jinak si mel pech.
  10. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Tet ve ctvtek vyplachnu FAP a skocim na diagnostiku a uvidim co to nahlasi:nevim
  11. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Tak sem se konecne dostal k tomu promereni cidel asi je dobre bo ukazovalo stejne hodnoty jako na dobrym kamosovym aute ;)tak skusim vycistit fap a uvidim.
  12. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    O.K.zmerim po nedeli.Dneska v praci sem si vsim ze mame ultrazvukovou cisticku ptal sem se tipka co u toho dela jestli by mi vycistil FAP on rikal neni problem ase jestli se tomu nic nestane.Tam neni nic co by se mohlo rozsypat??Rikal ze to vycisti dokonale ale je to pry celkem agresivni(to nevim co tim myslel) asi mu ho donesu jak to promerim.
  13. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Dobre skusim kamose ukecat jeste na to mereni ale on ma 1.6motor 79kw ale ty cidla maji stejne cisla tak doufam ze budou mit i stejne hodnoty akorat sem moc nepochopil jak to mam zmerit zastrcku rozeberu a sou tam tri draty levy pravy a prostedni v jakem poradi je mam merit nerad bych to jeste kamosovi vyskratoval.A tech 3500ot. u me bude problem,ja z motoru nedam vic jak 2800ot. U tech 1.6 je to cidlo krane pristupne to jen my na 2.0 ho mame az za baterkou.
  14. Radim Miki

    Hledam Peugeot servisaka

    Tlak na cidle seme nemerili to me nenapadlo.Pujcene cidlo je urcite dobre skusim je jeste jednou prehodit a kamos bude jezdit s mym tak uvidim.Fap asi jeste jednou vyndam a necham ho vycistit.Vlado nepamatujes si nahodou to napeti na tom cidle?
×
×
  • Vytvořit...