Přejít na obsah

Tommy002

Uživatel
  • Počet příspěvků

    428
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    x
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tommy002's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

4

Popularita

  1. Ahoj, sdílím včerejší zkušenost, kdy jsem den před STK zjistil, že mi nejdou světla zpátečky. Po laborování s pojistkami jsem našel, že nefunkčnost světel zpátečky může souviset s výměnou rozvodů: https://www.peugeotclub.eu/forum-tema/nesviti-svetla-zpatecky-peugeot-206-16897 Inu vydal jsem podle manuálu hledal: "U pravého hrnce tlumiče pérování je kablík a na něm dvoupinový konektor". V motorovém prostoru jsem našel vedle tlumiče modrý konektor, který jsem zkusil rozpojit a znovu spojit. Světla zpátečky pořád nefungovala. Nakonec jsem vedle nádrže na ostřikovače našel odpojený konektor (na obrázku již spojeno - je to ten s visačkou), který stačilo zapojit a světla zpátečky svítí. Nicméně předchozím odpojením a zapojením toho modrého konektoru jsem si rozhodil ABS (rozsvícená kontrolka ABS a na palubním počítači ABS Fault). Po napojení na diagnostiku, ukazovalo kolo rychlost přes 250 km/hod. Nestačilo závadu smazat, bylo nutné znovu nakalibrovat ABS. Do servisu jsem pak zajel, aby mi odpojený konektor uchytili (patří ze spodu řídicí jednotky). Informace ze servisu je taková, že konektor určitě nerozpojovali. Pozor tak na to co odpojujete
  2. Tommy002

    Peugeot 206 RC by Tommy

    Pořád ve formě.
  3. Jasný a na tom čísle se dovolám tobě? Náhradní páčku (ani pružinku) zatím nemám...To ESP mě teď štve více...A pokud nerozchodím to, tak pak už rovnou můžu pořídit nový COM
  4. Tak když byl volant dole, tak se povolil i tišťák na ESP...Je tam založený jako u svinovacího metru. Netušíš o kolik otáčet má být navinutý, aby řidící jednotka vyhodnotila, že je volant rovně? Protože mi nasazení zpátky mi to hlasí ESP/ASR Disfunction. Btw. opravu páčků, co máš v odkaze děláš přímo ty?
  5. Na RCčku mám vlevo auto, ale lepší rozdělávat jednu páčku než dvě náhradní páčku mám z 307 SW, ale když jsem chtěl vyměnit celou páčku, tak na tištáku je jiné uchycení, takže půjdu cestou rozebírání a trénování.
  6. Díky za podrobný návod. Přistání na měsíci proti tomu vypadá jako hračka
  7. Ahoj všem, přestalo mi fungovat přepínání palubního počítače. Po sundání kloboučku na páčce u stěračů jsem zjistil, že je ulomený spínací plíšek, který přebírá pokyny z trnu na kloboučku. Otázka zní: dá se rozdělat páčka od stěračů (sundat ovládání stírání zadního okna?) Díky za odpověď.
  8. Tommy002

    Průběh TK ponovu

    Nikde jsem to nenašel, tak to sem dám: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1170433294-auto-moto-revue/216562220500007/obsah/460119-stk-prichazeji-podstatne-zmeny Z toho, co povídali ve "filmu" to tak hrozivě nevypadá
  9. Ptal jsem se na to také na školení řidičů ve firmě, dole je odpověď: Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné v tomto místě provést otočení do protisměru (odkaz na mapu): Dobrý den, podle mého názoru máte pravdu, navíc kde je definováno kdo je VIP? Osobně si myslím, že zrovna Vy VIP budete ;-) Smyslem této značky je zamezení vjezdu do garáží určených pro VIP (stejně jako značka zákaz odbočení vpravo z druhého směru), otáčení vozidel podle mého názoru nikdo zakázat nechtěl.
  10. C2a + E13 (mimo VIP) Jinak to, že je odbočovací pruh bych neviděl dramaticky - jednak je vyznačen značkou informační provozní IP (která obecně nemá zakazující nebo přikazující charakter), ve které je doplněno B24+E13 - tedy opět bez B25.
  11. Dle mého názoru, je otočení možné, neboť zákaz odbočení se vztahuje k jiné komunikace než po které jedeš. Pokud mělo být smyslem donutit řidiče k jízdě v přímém směru měla by zde být značka C2a (pak by ses nemohl ani otočit). Odbočení a otočení je dle mého názoru zcela jiný manévr.
  12. Tommy002

    Koupě 308 GT

    Taky jsem s tím jel na Emotion day. Za mě je znát, že to auto váží 1,5t...Dle mého názoru je to hodně těžký. Poměr výkon/váha mě příliš neuchvátila. Jinak asi to bude pouze můj osobní problém, ale vadí to protisměrné běhání otáčkoměru...Malý volant se mi líbil
×
×
  • Vytvořit...