Přejít na obsah

Pefox

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Žilina
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pefox's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Takže to bude zložitejšie ako som si myslel:(. Asi mi bude musieť stačit manual. Auto len kvôli klíme predávať nebudem. Ďakujem za info.
  2. Zdravým všetkých odborníkov na P406. Chcem sa spýtať, čo je potrebné na prerobenie manualnej klímy na automatickú. Stačí len vymeniť ten ovládací panel na prístrojovej doske, alebo sa musia vymeniť aj nejaké iné súčiastky-nastavenia. Ďakujem za rady.
  3. Pefox

    Zadni mlhovky 406 combi

    Ja mám to relé v kabeláži od tažného za pravým zadným svetlom čo je v karoserii. Rozhýbal som to tak, že som strkal a vyťahoval , vydlicu od prívesu do zásuvky na aute pri zapnutých zadných hmlovkach. Na nejaký 3 krát som počul ako začalo cvakať relé pri zadnom svetle. Na aute mám tú obyčajnú 7 pólovú zásuvku.
  4. Pefox

    Zadni mlhovky 406 combi

    Ahoj, mne tiež prestali svietiť zadné hmlovky, a nevedel som prísť na to, kde je chyba. Potom mi niekto poradil, že by to mohlo mať, súvis s ťažným zariadením, a aj malo:). Na ťažnom zariadení auta som mal zlepené relé, ktoré vypína zadné hmlovky na vozidle, ked je pripojený prívesný vozík. Rozhýbal som ho a je po probléme.
  5. Pefox

    Nesvietia zadné hmlovky.

    Asi budem musieť tu zásuvku rozobrať a pozrieť sa na to. Zatiaľ všetkým ďakujem za rady.
  6. Pefox

    Nesvietia zadné hmlovky.

    Mám štandartnú 7-pólovú zásuvku, tam nemôže byt niečo podobné?
  7. Pefox

    Nesvietia zadné hmlovky.

    Zabudol som napísať, že aj ja mám nový model r.2001. Podľa el.schémy by mali ísť vodiče do 5 dverí osobitne na každú hmlovku samostatne z poistkovej skrine v motorovom priestore. Kedže prúd neprichádza ani na jednu, vylúčil som možnosť prerušenia vodiča v 5 dverách.
  8. Pefox

    Nesvietia zadné hmlovky.

    Áno mám tažné. Môže to nejako súvisieť?
  9. Chcel by som sa opýtať, či mi nevie niekto poradiť s mojím problémom. Prestali na mojom peugeote svietiť obidve zadné hmlovky. Žiarovky sú v poriadku, meraním som zistil, že do zadného svetlometu neprichádza prúd na hmlovky. Po dľa el. schémy čo je v knižke \"Jak na to\" by mali byť v poistkovej skrini v motorovom priestore 2 poistky F30,F31,10A pre zadné hmlovky. Lenže ja som v poistk. skrinke pri baterii žiadne také poistky nenašiel. Prekontroloval som všetky 10A poistky, všetky sú však dobré. Poistka pre zadné hmlovky F19 v skrinke pod volantom je tiež dobrá. Nemá niekto s tým skúsenosť čo by mohlo býť vadné a kde najdem tie poisky F30,F31?
  10. Môže mi poradiť nejaký odborník, ako by som zistil, aký typ vstrekovania je v mojej 406 break HDi 66 kW, Bosch, alebo Siemens? Ide mi o to , že neviem akú vložku palivového filtra mám kúpiť.
  11. Ja som zisťoval ceny v A.K. a nie je to rozdiel \" 1-3 stovky \". Konkrétne kotúče Starline 25E za kus, Ferodo 71E za kus,ATE 65E za kus. Týpek v A.K ma ubezpečoval, že kvalita je rovnaká ako značkových, a je tam záruka 2 roky. Tak teraz neviem? Chcem, aby boli brzdy v dobré, ale nechcem do auta dávať zbytočne veľa euri. Chcem ho za cca 2 roky vymeniť, za niečo novšie. Popozerám ešte iné predajne autosúčiastok ,ako sa hýbu ceny.
  12. Chcem sa stýtať, či má niekto skúsenosti s kotúčmi Starline. Riešim,teraz výmenu a neviem či dať niečo drahšie, alebo stačí Starline.
  13. Na mňa sa tu asi zabudlo:papa. Tak ešte raz prosím.
×
×
  • Vytvořit...